Computer Profile stelt Rob Groenen aan als Account Executive

Computer Profile stelt Rob Groenen aan als Account Executive van Computer Profile

Door: Computer Profile  08-02-2007

Breda, 8 februari 2007 – Computer Profile heeft Rob Groenen per 1 januari 2007 aangesteld als Account Executive. In deze functie is Rob onder andere verantwoordelijk voor de verdere groei van Computer Profile in de Nederlandse markt, door het uitbouwen en onderhouden van nieuwe en bestaande klantrelaties. Rob heeft na de Academie voor ICT en management onlangs zijn opleiding HEAO Commerciële Economie succesvol afgerond.

“Mijn nieuwe functie spreekt mij erg aan, Computer Profile biedt mij de gelegenheid om binnen een professioneel en gedreven team te werken met vooraanstaande klanten in de ICT”, aldus Rob Groenen. “Het is voor mij een mooie kans om de opgedane commerciële en ICT kennis uit mijn opleidingen in de praktijk te gaan brengen. Computer Profile is een bedrijf waarin ik veel kan leren en mijn kennis kan uitbreiden. Het is voor mij een uitdaging om samen met klanten te zoeken naar de beste, productspecifieke direct marketing oplossingen.”

Michiel Alkemade, Managing Partner van Computer Profile: “Wij werven mensen met een brede basis en dagen hen uit zich te ontwikkelen en specialiseren. Rob heeft zowel een commerciële als ICT opleidingsachtergrond, dit is voor Computer Profile een hele interessante combinatie. Rob wordt bij ons opgeleid tot volwaardig Account Executive. In een groeiende organisatie als Computer Profile verwacht ik voor Rob een mooie toekomst.”