Rogier Gerritzen aangesteld als Sales Manager bij Computer Profile

Rogier Gerritzen aangesteld als Sales Manager bij Computer Profile van Computer Profile

Door: Computer Profile  15-04-2009
Trefwoorden: Ict, Sales, Database

Breda, 15 april 2009 – Computer Profile, de informatieleverancier voor de ICT-branche, heeft Rogier Gerritzen (34) aangesteld als Sales Manager. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de verkoop binnen Nederland en voor de aansturing van het salesteam. Twee jaar geleden startte Rogier bij Computer Profile als Account Manager.

Als Account Manager bij Computer Profile heeft Rogier zich vooral gericht op de verdere groei van het bedrijf in de Nederlandse markt. Door het uitbouwen en onderhouden van nieuwe en bestaande klantrelaties en het adviseren op het gebied van effectieve leadgeneratiecampagnes heeft Rogier veel ervaring opgedaan op de Nederlandse markt.

Rogier Gerritzen: “In mijn nieuwe functie wil ik de groei van Computer Profile continueren en het salesteam met de juiste partijen in contact brengen. Ik heb alle middelen tot mijn beschikking om de salesorganisatie verder te professionaliseren. Wij constateren dat IT-bedrijven juist nu kiezen voor onze oplossingen. Het is in deze tijd belangrijk om effectief te werken en de juiste keuzes te maken. Bedrijven vragen zich af wat het belangrijkste is voor hun sales- en marketingafdelingen. Een goede database zorgt voor betere leads. Hier moeten wij op inspelen en zorgen dat we met de juiste partijen in contact komen en blijven.”

---------------------------------------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Rogier Gerritzen, Sales Manager bij Computer Profile.

Over Computer Profile Benelux
Computer Profile is een zelfstandige adressen- en informatieleverancier voor de ICT-industrie met vestigingen in Brussel en Breda. Computer Profile beschikt over de Top 25.000 database met 125.000 contactpersonen van het Benelux bedrijfsleven en overheid. Naast adressen en contactpersonen brengt Computer Profile de huidige en toekomstige ICT-infrastructuren in kaart. Als initiatiefnemer van de European Market Intelligence Group (EMIG) biedt Computer Profile dezelfde informatie van andere Europese landen. Daarnaast hebben alle aangesloten organisaties binnen deze groep de beschikking over eigen callcenters met native speakers voor leadgeneratie campagnes. Meer informatie is te vinden op www.computerprofile.com of www.emi-group.com.

Meer informatie:
Marcommit PR
Femke Jansen
Tel. 035-5822730
E-mail: computerprofile@marcommit.nl


Trefwoorden: Database, Ict, Leadgeneratie, Sales, Telemarketing