Soufian Et-Talai aangesteld als Account Executive bij Computer Profile

Soufian Et-Talai aangesteld als Account Executive bij Computer Profile van Computer Profile

Door: Computer Profile  19-05-2009
Trefwoorden: Ict, Sales, Database

Breda, 19 mei 2009 – Computer Profile, de informatieleverancier voor de ICT-branche, heeft Soufian Et-Talai (23) aangesteld als Account Executive. In deze functie zal hij het salesteam versterken en is hij verantwoordelijk voor alle inkomende en uitgaande new business gesprekken.

Voordat Soufian bij Computer Profile kwam, werkte hij bij Robeco waar hij verantwoordelijk was voor de verkoop van Robeco Direct services en het genereren van new business. Naast zijn nieuwe functie bij Computer Profile studeert Soufian parttime Management Economie en Recht aan de Hogeschool INHolland in Rotterdam.

Harry van der Lint, Managing Partner bij Computer Profile: “ICT-bedrijven kiezen juist nu voor de beste leadgeneratie- en database-oplossingen, omdat de druk op marketing en verkoop steeds groter wordt. Een goede database zorgt immers voor betere leads. Door deze marktontwikkelingen kon een uitbreiding van het Computer Profile salesteam niet uitblijven. Wij zijn dan ook erg verheugd met de komst van Soufian. Hij wil graag groeien in het salesvak en Computer Profile biedt niet alleen een geweldige uitdaging, maar ook voldoende ondersteuning voor individuele ontwikkeling.”

---------------------------------------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Soufian Et-Talai, Account Executive bij Computer Profile.

Over Computer Profile Benelux
Computer Profile is een zelfstandige adressen- en informatieleverancier voor de ICT-industrie met vestigingen in Brussel en Breda. Computer Profile beschikt over de Top 25.000 database met 125.000 contactpersonen van het Benelux bedrijfsleven en overheid. Naast adressen en contactpersonen brengt Computer Profile de huidige en toekomstige ICT-infrastructuren in kaart. Als initiatiefnemer van de European Market Intelligence Group (EMIG) biedt Computer Profile dezelfde informatie van andere Europese landen. Daarnaast hebben alle aangesloten organisaties binnen deze groep de beschikking over eigen callcenters met native speakers voor leadgeneratie campagnes. Meer informatie is te vinden op www.computerprofile.com of www.emi-group.com.

Meer informatie:
Marcommit PR
Femke Jansen
Tel. 035-5822730
E-mail: computerprofile@marcommit.nl

Trefwoorden: Database, Ict, Leadgeneratie, Sales