Consafe presenteert nieuwe versies Mobile oplossing op AIDC 2009

Consafe presenteert nieuwe versies Mobile  oplossing op  AIDC 2009 van Consafe Logistics

Door: Consafe Logistics  16-02-2009
Trefwoorden: Digitale Werkbonnen, Mobile Oplossing

Oudenbosch, 16 februari 2009.- Consafe Logistics, Europees leverancier van mobiele oplossingen, laat u op 10 en 11 maart tijdens de AIDC dagen in Veldhoven graag zien hoe dit mogelijk is.

Ervaar waarom Carlsberg Brouwerijen gekozen heeft voor Consafe en hoe zij deze besparing hebben kunnen realiseren. Maak daarnaast kennis met de nieuwe versies van Consafe voor Transport & Logistiek, Retail en Groothandels-maatschappijen, welke nu ook onder Microsoft Dynamics beschikbaar zijn.

Een niet te missen kans: een bezoek aan de stand van Consafe geeft ook u inzicht in de mogelijke rendementsverbeteringen van uw organisatie.
Over Consafe Logistics Group
Consafe Logistics is in Europa één van de toonaangevende leveranciers van mobiele logistieke oplossingen aan klanten die logistiek gebruiken om hun concurrentiepositie te verbeteren. Consafe ontwikkelt, implementeert en ondersteunt oplossingen in de gehele supply chain en biedt mobiele IT-oplossingen en consulting services voor het verbeteren van de logistieke processen van onze relaties.
Consafe Logistics realiseert een jaaromzet van ongeveer 70 miljoen euro met 400 medewerkers en bedient klanten in meer dan 20 landen vanuit vestigingen in Zweden, Denemarken, Nederland, Polen en Groot Brittannië. Consafe Logistics maakt deel uit van de JCE Group.
Voor meer informatie: www.consafelogistics.nl of neem contact op met:
Ed McGhee, Consafe Logistics B.V. Tel.: +31 (0) 1653 19797
E-mail: ed.mcghee@nl.consafelogistics.com

Trefwoorden: Digitale Werkbonnen, Mobile Oplossing