Broeders en B [email protected] stijgen samen op

Door: De Telecom Adviseur  26-09-2006

Telecombedrijf sponsort Nederlands kampioen ballonvaren Broeders en B [email protected] stijgen samen op

Breda - De negenvoudig Nederlands kampioen heteluchtballonvaren, Henk Broeders, heeft een nieuwe sponsor. Het Bredase telecombedrijf B [email protected] heeft zich voor drie jaar gecommitteerd om Broeders optimale startkansen te geven tijdens de Nederlandse kampioenschappen.

B [email protected] richt zich met deze sponsoring op een avontuurlijke en sympathieke sport die (nog) weinig landelijke bekendheid geniet, maar die figuurlijk gezien sterke overeenkomsten vertoont met de activiteiten die B [email protected] ontwikkelt in de Nederlandse markt. De sponsoring van Henk Broeders biedt B [email protected] diverse communicatiemogelijkheden, zowel regionaal als nationaal.

Henk Broeders is blij met de nieuwe sponsor: "B [email protected] geeft mij de mogelijkheid om het Nederlands kampioenschap ballonvaren de komende jaren nog professioneler voor te bereiden en daarmee mijn titel voor de komende jaren veilig te stellen."

Naast de sponsoring voor het NK ballonvaren, ondersteunt het telecombedrijf Broeders ook door het beschikbaar stellen van weerbestendige mobiele telefoons. Hiermee kan de Nederlands kampioen tijdens zijn wedstrijden snel en professioneel communiceren met zijn teamleden. Daarmee vergroot hij zijn kansen tijdens het wereldkampioenschap dat in november 2006 in Japan gehouden wordt.

De sponsoring van Henk Broeders sluit sterk aan bij de dienstverlening van B [email protected] "Figuurlijk gesproken gaan wij ook dagelijks de lucht in, alleen dan om onze klanten een helder overzicht te bieden op de ingewikkelde zakelijke telecommunicatiemarkt", vertelt algemeen directeur Eddy Gijssel. "Daarnaast nemen we onze relaties regelmatig mee op een ballonvlucht; er is dus affiniteit met de sport." Ook de instelling van Broeders past bij die van zijn sponsor. "Net als B [email protected] is Broeders nuchter, eigenzinnig, deskundig, professioneel en recht door zee. De mentaliteit van Henk Broeders past daarom prima bij de manier waarop B [email protected] in de Nederlandse markt actief is", aldus Gijssel. Meer informatie over B [email protected] is te vinden via www.breddy.nl