De Telecom Adviseur brengt telecomkosten omlaag

De Telecom Adviseur brengt telecomkosten omlaag van De Telecom Adviseur

Door: De Telecom Adviseur  02-10-2007

 

Online besparingsanalyse levert MKB geld op

Breda – Sinds begin maart is de website van De Telecom Adviseur online. Opmerkelijk onderdeel van de nieuwe site van dit telecom adviesbureau, is de online besparingsanalyse. Op basis van de gegevens van een recente factuur rekent het adviesbureau uit welke besparingen op de telefoonkosten mogelijk zijn. Het nieuwe adviesbureau dat landelijk opereert, richt zich nadrukkelijk op het MKB. De Telecom Adviseur is onafhankelijk en bundelt kennis op het gebied van vaste- en mobiele telefonie, internet, voice-over-ip en vpn-netwerken....

“Met de online rekentool kan iedere organisatie zelf uitrekenen hoeveel ze kunnen besparen op hun telefoonkosten” vertelt Hebe Illing van De Telecom Adviseur. “De analyse is zowel bruikbaar voor vaste als mobiele telefoonkosten.” De rekentool is niet ingewikkeld, maar mochten bezoekers er niet uitkomen, dan kunnen ze ook de hulp van De Telecom Adviseur inroepen.
“In de praktijk is er eigenlijk altijd een besparing te realiseren”, stelt Illing. “Aan het gebruik van de besparingsanalyse zijn geen kosten verbonden. Daarnaast geven we op onze website ook verschillende tips over hoe je kunt besparen op telecomkosten en kunnen mensen zelf vragen stellen over telecom gerelateerde onderwerpen.”
De Telecom Adviseur stelt voor haar klanten een persoonlijk advies op maat op. “Geen organisatie is hetzelfde. Het vergt inzicht in de klant en in de telecomwereld om het juiste advies uit te brengen”, stelt Illing.

De Telecom Adviseur is een franchiseorganisatie met de ambitie om in korte tijd uit te groeien naar een goede landelijke dekking, zodat alle MKB bedrijven in Nederland terecht kunnen bij De Telecom Adviseur in hun buurt.” De besparingsanalyse en andere informatie is te vinden op www.detelecomadviseur.nl.


Noot voor de redactie:
Neem voor meer informatie contact op met Hebe Illing van De Telecom Adviseur. Tel.: 076 - 543 14 24 e-mail: hebe@detelecomadviseur.nl