Dijksterhuis Accountants en Adviseurs

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Terheijdenstraat 1 , 4811 AW Breda, Noord-Brabant

E-mail

Over Dijksterhuis Accountants en Adviseurs

Als ondernemer heeft u een betrokken accountant nodig om u met raad en daad bij te staan. Zit uw onderneming in de start-of expansiefase, of denkt u aan verkoop van uw onderneming? Op ons kunt u altijd rekenen.
Met kennis van zaken op financiëel en fiscaal gebied en een flinke dosis ondernemerszin zoeken we voortdurend naar mogelijkheden om uw bedrijf optimaal te laten renderen.
Daarom is ons motto: waakzaam en alert.

Met acht medewerkers zijn we perfect op maat om het midden- en kleinbedrijf te bedienen. We volgen de actuele ontwikkelingen op de voet en vormen een hecht team. Doordat we niet te groot zijn kunnen we een prima relatie met onze klanten onderhouden. Als cliënt kunt u rekenen op een vast aanspreekpunt, hoge kwaliteit, kennis van zaken, continuïteit van dienstverlening en veel flexibiliteit.

Dijksterhuis Accountants- en Advieskantoor is sinds 1991 een begrip in Breda en is gegroeid tot waar het kantoor tot aan de dag van vandaag voor staat: een volwaardig kantoor met sterke binding en respect voor onze cliënten en relaties.
Begonnen in een klein kantoortje in Breda met twee medewerkers zijn we geleidelijk uitgegroeid tot een kantoor met acht medewerkers, gehuisvest in een karakteristiek pand net buiten het centrum van Breda, waarbij de bereikbaarheid van ons kantoor makkelijk is per zowel eigen vervoer als openbaar vervoer.

In ons team van acht medewerkers zijn een Register Accountant, twee Accountant-Administratieconsulenten en een RB (register-belasting) adviseur werkzaam.

Voor wat betreft de relatie met onze cliënten en overige relaties hebben wij professionaliteit, goed persoonlijk contact en wederzijds vertrouwen hoog in het vaandel staan. Kernwoorden die ook intern erg belangrijk zijn voor onze medewerkers.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Accountants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dijksterhuis Accountants en Adviseurs in Terheijdenstraat 1, Breda Noord-Brabant 4811 AW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Breda Noord-Brabant, 4811 AW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818401]