Dikke Mik Bakkerij

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Brabantplein 8 , 4817 LR Breda, Noord-Brabant

E-mail

Over Dikke Mik Bakkerij

Bakkerij Dikke Mik is een ambachtelijke bakkerij met drie winkels in Breda en een winkel in Oosterhout. Iedere nacht weer worden in de bakkerij voor deze winkels de mooiste broden en lekkerste snacks gebakken door vakmensen met hart voor het ambacht. En dat proef je!

Bent u op zoek naar lekker brood, echte Brabantse worstenbroodjes, een vers belegd broodje of een smakelijke traktatie? Kom dan eens langs in een van onze winkels. Ook als het al tegen het einde van de middag loopt. Wij beloven u namelijk dat wij altijd brood op de plank hebben. We hebben bovendien iedere dag een andere lekkernij in de aanbieding. Heeft u vragen over ingredienten of allergenen? Wilt u iets proeven? Onze vakkundige en betrokken medewerkers helpen u graag.

Wij streven ernaar u met regelmaat terug te zien en u met een goed gevoel en heerlijke producten huiswaarts te laten keren na een bezoek aan een van onze winkels. Dan zegt u vanzelf: 'Het is weer Dikke Mik!'

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/BakkerijDikkeMi

Categorieën: Bakeries

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Breda Noord-Brabant

Is Dikke Mik Bakkerij in Brabantplein 8, Breda Noord-Brabant 4817 LR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Broodjes diensten in Breda Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Breda Broodjes per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Breda Noord-Brabant, 4817 LR, Nederland

 • Triremebit

  Koolmees 9 Breda Noord-Brabant 4822 PP

 • Ehw Ict

  Gouddonk 4 Breda Noord-Brabant 4824 DG

 • Cardoor

  Hazeldonk 6001 Breda Noord-Brabant 4836 LA

 • Albers Juwelier

  Halstraat 14 Breda Noord-Brabant 4811 HW

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815915]