DownTown kappers

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Reigerstraat 10 , 4811 XB Breda, Noord-Brabant

E-mail

Over DownTown kappers

In de Reigerstraat, midden in het centrum van Breda, ligt Downtown kappers by Ad Hurks. Inmiddels alweer 6 jaar gevestigd op dit fijne plekje waar zij al hun kennis en ervaringen ontplooien. Van jong tot oud, man of vrouw, iedereen is welkom. Niet voor niks staat de deur dan ook altijd wijd open. Down Town kappers typeert zichzelf door de stijlvolle inrichting met een witte uitstraling en rode accenten, een heerlijke oase van rust. U kunt hier terecht voor een kapsel naar wens. Ze zijn bij Down Town Kappers gespecialiseerd in highlights en lowlights, volgen de nieuwste trends en haarkleuren van L ‘Oreal en toveren een bruid om in een prinses voor één dag met de meest geweldige en bescheiden bruidskapsels. Maar ook voor de heren is er aandacht en zijn hier van harte welkom. En uiteraard gaan mooie coupes samen met stijlvolle kleding, bij DownTown kappers zorgen ze ervoor dat u ‘dressed to impress’ de deur uit gaat met exclusief geselecteerde mode uit Parijs.
Looking good, feeling better bij Down Town kappers.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Do
-
Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hairdressers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is DownTown kappers in Reigerstraat 10, Breda Noord-Brabant 4811 XB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Knippen diensten in Breda Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Breda Knippen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Breda Noord-Brabant, 4811 XB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827496]