Emmaus Kringloopwinkel

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Veilingkade 7 , 4815 HC Breda, Noord-Brabant

E-mail

Over Emmaus Kringloopwinkel

U kent Emmaus misschien van de winkels en markten met tweedehands artikelen, maar onze organisatie is meer dan dat. In negen woonwerkgemeenschappen bieden we onderdak aan wie dat om welke reden dan ook nodig heeft, met name dak- en thuislozen. Daarnaast wonen er mensen die uit idealisme voor Emmaus hebben gekozen. De winkels voorzien in het onderhoud van deze groepen. Ook zijn er vrijwilligersgroepen, waar mensen een leuke en zinvolle dagbesteding kunnen vinden. Voor de meeste groepen geldt, dat ze van de omzetten projecten op het gebied van armoedebestrijding in en ver buiten Nederland kunnen steunen. We zetten ons graag in voor diegenen, die het minder hebben dan wij.

Openingstijden

Ma - Di, Do, Zo
Gesloten
Wo, Vr - Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

23-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Clothing & Shoe Stores

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Emmaus Kringloopwinkel in Veilingkade 7, Breda Noord-Brabant 4815 HC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Computers diensten in Breda Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Breda Computers per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Breda Noord-Brabant, 4815 HC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823453]