Stoelmassages

Door: EsZensa Wellness  04-10-2012
Trefwoorden: Massage, Ontspanning, Wellness

     Stoelmassage werkt preventief bij spanning als gevolg van bijv. stress of een niet optimale werkhouding. Stoelmassage is een heerlijk ontspannende en activerende drukpuntmassage van hoofd, rug, nek, schouders, armen en handen. In een kort tijdsbestek van ca. 20 minuten worden eventuele blokkades opgeheven en zwakke plekken versterkt. Het geeft direct nieuwe energie, ontspanning en rust. Ook kunnen bepaalde gezondheidsproblemen als RSI, stress, vermoeidheid of hoofdpijn verminderd en verholpen worden.

Trefwoorden: Alternatieve Geneeswijzen, Behandelingen, Complementaire Geneeskunde, Massage, Natuurlijke Geneeswijzen, Ontspanning, Relax, Rust, Wellness

Andere producten en diensten van EsZensa Wellness

04-10-2012

Aromamassages

     Een aromamassage is een en al genot voor de zintuigen! Speciaal afgestemde essentiële oliën in combinatie met specifieke massagetechnieken


02-05-2010

Intuïtef consult

Op vertoon van BredaPas of mensen met minimum inkomen verlenen wij een korting van 50% op het consult . Meer persoonlijk inzicht Opheldering van vraagstukken en klachten Geen ettelange sessies nodig achterhalen van oorzaken van problemen i.p.v. symptoombestrijding.


02-05-2010

hangeredelstenen

De hangeredelstenen van EsZensa Wellness zijn per post toezendbaar met gratis beschrijving van de specifieke werking van de edelsteen. Persoonlijk geselecteerde stenen tegen lage prijzen.


02-05-2010

massageworkshop

In vier uur tijd maak je kennis met de belangrijkste principes van masseren. En ben je in staat een echte rugmassage te geven. Weinig tijds- en geld investering, groot resultaat. Direct toepasbare kennis en vaardigheden. Uitgebreid cursusmateriaal voor thuis. In overleg op afspraak en op maat afstembaar. Persoonlijke aandacht en begeleiding in kleine vertrouwde groep.


02-05-2010

Energietherapie/ Triverabehandeling

Meer energie en ontspanning opheldering van lichamelijke, psychische, emotionele klachten en/of vraagstukken persoonlijke groei en inzicht begrenzing, vergroting van weerbaarheid 50% korting voor de minima


02-05-2010

Ontspanningsmassage en energetische massage

Heerlijke ontspanning van lichaam en geest, ontspannen spieren, stress realease, leeg hoofd, meer in het lichaam, in het hier en nu. Betere doorbloeding, stimulatie van afvoer van afvalstoffen in het lichaam. 50% korting voor de minima.