Fellowes benoemt nieuwe Vice President Sales & Export

Door: Fellowes Benelux  19-06-2006
Trefwoorden: Personalia

Fellowes Europa heeft Michel van Beek aangesteld als nieuwe Vice President Sales & Export. De bekendmaking volgt op de eerdere benoeming van Andrea Davis tot hoofd van de Europese activiteiten.

Michel is verantwoordelijk voor aansturing van de verkoopactiviteiten van Fellowes in Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland en de Benelux. Verder geeft hij leiding aan de succesvolle exportsalesdivisie. Van Beek verricht zijn taken vanuit het Europse distributiecentrum van Fellowes in Breda.
Michel van Beek was tot voor kort werkzaam bij GBC, waar hij de functie van Europees Sales & Export Director bekleedde. Hij begon zijn professionele loopbaan in de kantoorartikelensector bij 3M.

In een reactie op zijn benoeming verklaarde Van Beek: “ Fellowes heeft in de branche een geweldige reputatie als innovator en kwaliteitsleverancier. Ik verheug me erop deel te gaan uitmaken van deze dynamische organisatie en zal me inspannen om de activiteiten naar een hoger plan te tillen.”

“We zijn heel blij dat Michel deel gaat uitmaken van ons team,” verklaarde Andrea Davis. “Gezien zijn staat van dienst en enthousiasme verwachten we dat hij een belangrijke bijdrage gaat leveren aan de verdere versterking van onze positie op de Europese markten.”
De functie van Vice President Sales & Export is onlangs in het leven geroepen om de verkoopstructuur van Fellowes in Europa te versterken en uit te bouwen.

Trefwoorden: Personalia

Contact Fellowes Benelux

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share