Wegewerkers eten ijsjes zonder schuldgevoel

Wegewerkers eten ijsjes zonder schuldgevoel van Freeez

Door: Freeez  16-04-2007

‘Wegwerkers eten ijsje zonder schuldgevoel’

Den Bosch, A2 – Zondag 16 juli zal foodproducent Freeez de mannen van BAM Wegen een verfrissend hart onder de riem te steken. Op een wegenbouwproject op de A2 (Vught/Best)zullen de Helden van de weg getrakteerd worden op een overheerlijk ijsje. Zo kan het dus ook.


Op een tropische zondag zoekt Nederland massaal de verkoeling op. Een file is dan het laatste waar men op zit te wachten. En wanneer wegwerkzaamheden de oorzaak van de file zijn hebben we de zondebokken al snel gevonden: de wegwerkers! Voor het gemak wordt even vergeten dat deze mannen op de meest onmogelijke tijden en in de verzengende hitte hard aan het werk zijn om ons wegennet begaanbaar te maken.


“Een stukje waardering”, aldus Peter Verbeek van Freeez. “Ik betrap mezelf ook wel eens op irritatie. Dat ze ‘net als ik er langs moet’ zonodig aan de weg moeten werken. Volstrekt belachelijk natuurlijk. Het ijs dat we bij Freeez hebben ontwikkeld bevat veel minder calorieën en daarom hebben we er het Thema ‘Not Guilty’ aan gekoppeld. Toen ik laatst een artikel las over de onterechte verwensingen die deze jongens dag in dag uit naar hun hoofd krijgen, had ik de combinatie snel gemaakt. Als ergens een beroepsgroep in het verdomhoekje wordt gestopt terwijl ze Not Guilty zijn, zijn het de wegwerkers wel. Tijd voor een lekkere traktatie dus”. Op de vraag of hij nog nuttige tips heeft voor passerende geïrriteerde filerijders heeft Peter een passend antwoord. “Sta gewoon even stil bij waar je nou eigelijk mee bezig bent. Gewoon even Freeezen”.


Noot voor de redactie;
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Max Zillinger 06-51089966.
Indien u op de locatie zelf aanwezig wilt zijn voor een reportage verzoeken wij u dit van te voren aan te vragen bij bovenstaand contactpersoon.

Er zal zondag ook fotomateriaal rechtenvrij beschikbaar komen. Indien u een foto wenst te ontvangen kunt u ook contact opnemen met Max Zillinger.