MEGAzine Lifestyle

MEGAzine Lifestyle van Globalcom Media

Door: Globalcom Media  18-08-2011
Trefwoorden: Media, limburg, zeeland

MEGAzine Lifestyle; weerspiegelt de tijdgeest en belevingswereld van haar lezers. Megazine Lifestyle geeft haar lezers een beeld van de mogelijkheden binnen een luxe levensstijl. Dit alles is vormgegeven in een blad met een hoge redactionele waarde, prachtige foto’s en met advertenties van bedrijven die uitstekend passen bij de doelgroep.

Trefwoorden: Advertentieverkoper, Franchise, Franchisenemer, Glossy, Lifestyle, limburg, Magazine, Magazines, Media, megazine, Noord-brabant, rayonhouder, Thuiswerk, Tijdschrift, Tijdschriften, Uitgever, Woonboek, zeeland,

Andere producten en diensten van Globalcom Media

ZiNiN van Globalcom Media thumbnail
18-08-2011

ZiNiN

Onze titels zijn niet in de winkel te koop, maar worden verspreid via een unieke leestafelformule; GRATIS. Zo zijn ze te vinden in diverse publieke ruimtes; advocatenkantoren, tandartspraktijken, luxe kledingwinkels, golfbanen, schoonheidssalons en ondernemingen in geheel Zuid-Nederland. Lezen is de nummer 1 bezigheid tijdens het wachten in publieke ruimtes.


Woonboek van Globalcom Media thumbnail
18-08-2011

Woonboek

Onze titels zijn niet in de winkel te koop, maar worden verspreid via een unieke leestafelformule; GRATIS.  Zo zijn ze te vinden in diverse publieke ruimtes; advocatenkantoren, tandartspraktijken, luxe kledingwinkels, golfbanen, schoonheidssalons en ondernemingen in geheel Zuid-Nederland. Lezen is de nummer 1 bezigheid tijdens het wachten in publieke ruimtes.


Regio Ondernemer van Globalcom Media thumbnail
18-08-2011

Regio Ondernemer

Onze titels zijn niet in de winkel te koop, maar worden verspreid via een unieke leestafelformule; GRATIS. Zo zijn ze te vinden in diverse publieke ruimtes; advocatenkantoren, tandartspraktijken, luxe kledingwinkels, golfbanen, schoonheidssalons en ondernemingen in geheel Zuid-Nederland. Lezen is de nummer 1 bezigheid tijdens het wachten in publieke ruimtes.