Woonboek

Woonboek van Globalcom Media

Door: Globalcom Media  18-08-2011
Trefwoorden: Media, limburg, zeeland

Woonboek; een ‘must have’ voor iedereen die alle luxere interieurzaken in de regio wenst te kunnen bewonderen in een schitterend boekwerk. Tevens is het woonboek uitermate  geschikt voor het opdoen van de meest trendy woon-ideeën.

Trefwoorden: Advertentieverkoper, Franchise, Franchisenemer, Glossy, Lifestyle, limburg, Magazine, Magazines, Media, megazine, Noord-brabant, rayonhouder, Thuiswerk, Tijdschrift, Tijdschriften, Uitgever, Woonboek, zeeland,

Andere producten en diensten van Globalcom Media

ZiNiN van Globalcom Media thumbnail
18-08-2011

ZiNiN

Onze titels zijn niet in de winkel te koop, maar worden verspreid via een unieke leestafelformule; GRATIS. Zo zijn ze te vinden in diverse publieke ruimtes; advocatenkantoren, tandartspraktijken, luxe kledingwinkels, golfbanen, schoonheidssalons en ondernemingen in geheel Zuid-Nederland. Lezen is de nummer 1 bezigheid tijdens het wachten in publieke ruimtes.


Regio Ondernemer van Globalcom Media thumbnail
18-08-2011

Regio Ondernemer

Onze titels zijn niet in de winkel te koop, maar worden verspreid via een unieke leestafelformule; GRATIS. Zo zijn ze te vinden in diverse publieke ruimtes; advocatenkantoren, tandartspraktijken, luxe kledingwinkels, golfbanen, schoonheidssalons en ondernemingen in geheel Zuid-Nederland. Lezen is de nummer 1 bezigheid tijdens het wachten in publieke ruimtes.


MEGAzine Lifestyle van Globalcom Media thumbnail
18-08-2011

MEGAzine Lifestyle

Onze titels zijn niet in de winkel te koop, maar worden verspreid via een unieke leestafelformule; GRATIS.  Zo zijn ze te vinden in diverse publieke ruimtes; advocatenkantoren, tandartspraktijken, luxe kledingwinkels, golfbanen, schoonheidssalons en ondernemingen in geheel Zuid-Nederland. Lezen is de nummer 1 bezigheid tijdens het wachten in publieke ruimtes.