Word advertentieverkoper met uitgeversambitie voor glossy magazine’s

Door: Globalcom Media  18-08-2011
Trefwoorden: Media, limburg, zeeland

Gegarandeerd maandinkomen.

Advertentieverkoper loondienst  € 3.000 – € 4.500

Freelance advertentieverkoper    € 4.500 – € 7.500

Rayonhouder op franchisebasis   € 5.500 – € 9.000

Uitgever op franchisebasis           € 7.500 – € 15.000

 

Zoals altijd in sales geldt ook hier dat “the sky is the limit” en uw inkomen direct gerelateerd is aan uw prestaties.

In loondienst of als freelancer of franchisenemer werken in uw eigen rayon.

U benadert en bezoekt potentiële adverteerders voor onze toonaangevende regionale tijdschriften in het aan u toegewezen beschermde rayon in, of dichtbij uw woonplaats.

U start met een interne opleiding die is afgestemd op uw ervaringsniveau. Nadat u deze opleiding met succes hebt afgerond maakt u zelf de keuze om te werken op basis van een loondienst-, freelance- of franchisecontract. De hoogte van uw inkomen bepaald u dus zelf en is afhankelijk van uw contract-keuze.

In loondienst werkt u vanuit het kantooradres van de uitgever. Als freelancer of franchisenemer werkt u vanuit uw eigen kantoor aan huis en groeit u binnen zes maanden door naar zelfstandig uitgever.

Geen investering en gratis opleiding.

Om succesvol te zijn in sales hebt u enthousiasme, overtuigingskracht en zelfvertrouwen nodig. U bent een doorzetter. U bent gretig om alle aspecten van het boeiende vak te leren, ‘even uitproberen’ is voor u dan ook geen optie. U begrijpt dat de opleiding en de tijd die we in u investeren daarvoor te kostbaar is. Kortom, u bezit passie voor het vak en hebt geen negen-tot-vijf mentaliteit. Wij vragen van u GEEN financiële investering of bijdrage in de opleidingskosten. Uw investering is uw werktijd. U investeert in uzelf en Globalcom Media investeert in u.

Indien u in het bezit bent van de juiste verkoopmentaliteit en/of ondernemers-ambitie en beschikt over een computer met internetaansluiting, een telefoon en een ruimte waar u ongestoord kunt werken, dan bent u geschikt als freelancer of franchisenemer om te werken voor Globalcom Media.

Senior maar jong en dynamisch?

U solliciteert al jaren en komt maar niet aan een baan? U wilt weer de maatschappij in maar voelt zich tussen die snelle jonge managers niet thuis. Voor onze producten bent u altijd jong en dynamisch genoeg. Bij ons krijgen uw vakkennis en ervaring een tweede leven. Door uw jarenlange ervaring in het omgaan met collega’s, klanten en managers weet u welke aanpak en benadering werkt, en welke niet. Uw bedrevenheid, bekwaamheid en rust spreken de klanten aan. Daarmee heeft u het product al voor 50 procent verkocht.

U bent ondernemer maar het zit even tegen?

Bent u (ex-)ondernemer en het thuiszitten beu? U was eerder ondernemer, of bent als ondernemer failliet? Schroom dan niet om te reageren want uw kennis en ervaring is voor ons het enige dat telt. Failleren is geen schande maar kán een opstap zijn naar écht succes.

Voor ondernemers die werken als freelancer of ZZP er bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor onze succesvolle franchise-formule en zo extra omzet te genereren.

Starten met behoud van uitkering?

U denkt al langer om voor uzelf te beginnen maar wilt zeker zijn van een vast inkomen. Begin dan bij ons met behoudt van uw uitkering. Hiernaast verdient u gewoon uw commissie. Binnen 6 maanden verschijnt uw eerste editie en geniet u als zelfstandig ondernemer een goed inkomen.

Reageer direct wanneer u meer wilt weten over de werkzaamheden en verdiensten van een advertentieverkoper, rayonhouder of uitgever. U ontvangt een uitgebreid informatiepakket met daarin uitleg over de verkoopformule en de opleiding die leidt tot een snelle en succesvolle start.

Sollicitatielink: http://www.globalcommedia.nl/wordpress/jobs/apply/1548/

Trefwoorden: Advertentieverkoper, Franchise, Franchisenemer, Glossy, Lifestyle, limburg, Magazine, Magazines, Media, megazine, Noord-brabant, Thuiswerk, Tijdschrift, Tijdschriften, Woonboek, zeeland,

Ander nieuws en updates van Globalcom Media

18-08-2011

Word uitgever van uw eigen regionale glossy magazine

Standplaats Zuid-Nederlandse provincies ZEE-NBR-LIM Vanuit huis werken in uw eigen regio. Vanuit uw eigen thuisbasis benadert en bezoekt u potentiële