Word uitgever van uw eigen regionale glossy magazine

Door: Globalcom Media  18-08-2011
Trefwoorden: Media, limburg, zeeland

Standplaats Zuid-Nederlandse provincies ZEE-NBR-LIM

Vanuit huis werken in uw eigen regio.

Vanuit uw eigen thuisbasis benadert en bezoekt u potentiële adverteerders voor onze toonaangevende regionale tijdschriften in het aan u toegewezen, beschermde rayon in of vlakbij uw woonplaats.

Dat u geen specifieke uitgeefervaring hebt is geen probleem want wij vertellen u exact hoe u van uw onderneming een succes maakt. U start met een interne opleiding die is afgestemd op uw ervaringsniveau. Nadat u deze opleiding met succes hebt afgerond gaat u aan de slag als rayonhouder. Geleidelijk aan gaat u advertentieverkopers en collega rayonhouders aansturen en word u uitgever.

Starten zonder investering, entree-fee of leercurve

Als (aankomend) ondernemer maakt u gebruik van ons kant-en-klaar uitgeefconcept van regionale tijdschriften met ieder een eigen markt en doelgroep en bespaart u hierdoor het kostenrisico van de “leercurve”. Wij vragen van u GEEN financiële investering of bijdrage in de opleidingskosten. Uw investering is uw werktijd. U investeert in uzelf en Globalcom Media investeert in u.

U bezit een computer, telefoon, thuiskantoor én de juiste mentaliteit.

Om succesvol te zijn in sales hebt u enthousiasme, overtuigingskracht en zelfvertrouwen nodig. U bent een doorzetter. U bent gretig om alle aspecten van het boeiende vak te leren, ‘even uitproberen’ is voor u dan ook geen optie. U begrijpt dat de opleiding en de tijd die we in u investeren daarvoor te kostbaar is. Kortom, u bezit passie voor het vak en hebt geen negen-tot-vijf mentaliteit. Indien u in het bezit bent van de juiste verkoopmentaliteit en ondernemersambitie en beschikt over een auto, een computer met internetaansluiting, een telefoon en een ruimte waar u ongestoord kunt werken, dan bent u geschikt als rayonhouder of uitgever van alle tijdschriften van Globalcom Media.

Een levensstijl met passend inkomen.

Als uitgever geniet u van de levensstijl die samengaat met het uitgeven van exclusieve tijdschriften. U bent van de partij als u wordt uitgenodigd voor de opening van een nieuwe winkel, restaurant of galerie, om een persreis te maken naar een luxe bestemming of om te rijden in de nieuwste luxe auto. U geniet van deze levensstijl het is tenslotte uw “werk”. Verder genereert u in alle vrijheid een fantastisch inkomen.

Uw jaarinkomen.

Rayonhouder op franchisebasis € 95.000,=

Uitgever op franchisebasis € 180.000,=


Zoals altijd in sales geldt ook hier dat “the sky is the limit” en uw inkomen direct gerelateerd is aan uw prestaties.

Alle voordelen op een rij:

·         Een kant-en-klaar uitgeefconcept kent een lager risicoprofiel vergeleken met van nul-af-aan een tijdschrift beginnen.

·         U betaalt géén entree-fee.

·         Er is geen investering in software. U maakt gebruik van een online maatwerk systeem dat uniek is en specifiek voor uw uitgeverij is ingericht.

·         U bent onderdeel van een netwerk van uitgevers en maakt gebruik van de onschatbare kennis en ervaring van mensen die al succesvol zijn in de branche.

·         U hoeft niet te onderhandelen met de drukker, redactie, studio, afwerker en verspreider. Dit netwerk bestaat al en wordt onderhouden voor u. Binnen het netwerk zorgen efficiënte productiepartners voor tijdige en foutloze levering.

·         U hoeft geen redacteur, DTP’er, tekstschrijver, fotograaf en boekhouder in dienst te nemen en bekommert zich niet om het advertentieontwerp. Dit is allemaal onderdeel van het uitgeefconcept.

·         Door een bewezen efficiënte werkmethode geniet u een lagere operationele kostenstructuur en daardoor een hogere winst. Uw verdienkansen zijn ongelimiteerd want elk zakelijk adres kunt u bedienen met een van de regionale glossy’s uit het portfolio.

·         U maakt zich niet druk over concurrentie omdat onze uitgaven en prijsstelling een unieke marktpositie kennen.

Senior maar jong en dynamisch?

U solliciteert al jaren en komt maar niet aan een baan? U wilt weer de maatschappij in maar voelt zich tussen die snelle jonge managers niet thuis. Voor onze producten bent u altijd jong en dynamisch genoeg. Bij ons krijgen uw vakkennis en ervaring een tweede leven. Door uw jarenlange ervaring in het omgaan met collega’s, klanten en managers weet u welke aanpak en benadering werkt, en welke niet. Uw bedrevenheid, bekwaamheid en rust spreken de klanten aan. Daarmee heeft u het product al voor 50 procent verkocht.

U bent ondernemer maar het zit even tegen?

Bent u (ex-)ondernemer en het thuiszitten beu? U was eerder, of bent als ondernemer failliet? Schroom dan niet om te reageren want uw kennis en ervaring is voor ons het enige dat telt. Failleren is geen schande maar kan een opstap zijn naar écht succes.

Voor ondernemers die werken als freelancer of ZZP er bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor onze succesvolle franchiseformule en zo extra omzet te genereren.

Starten met behoud van uitkering?

U denkt al langer om voor uzelf te beginnen maar wilt zeker zijn van inkomen. Begin dan met behoudt van uitkering. Hiernaast verdient u gewoon uw commissie. Binnen 6 maanden verschijnt uw eerste editie en geniet u als zelfstandig ondernemer een goed inkomen.

Reageer direct wanneer u meer wilt weten over de werkzaamheden en verdiensten van een advertentieverkoper, rayonhouder of uitgever. U ontvangt een uitgebreid informatiepakket met daarin uitleg over de verkoopformule en de opleiding die leidt tot een snelle en succesvolle start van uw eigen onderneming.

Sollicitatielink: http://www.globalcommedia.nl/wordpress/jobs/apply/1547/

Trefwoorden: Advertentieverkoper, Franchise, Franchisenemer, Glossy, Lifestyle, limburg, Magazine, Magazines, Media, megazine, Noord-brabant, rayonhouder, Thuiswerk, Tijdschrift, Tijdschriften, Uitgever, Woonboek, zeeland,

Ander nieuws en updates van Globalcom Media

18-08-2011

Word advertentieverkoper met uitgeversambitie voor glossy magazine’s

Gegarandeerd maandinkomen. Advertentieverkoper loondienst   € 3.000 – € 4.500 Freelance advertentieverkoper     € 4.500 – € 7.500 Rayonhouder op