Henneman van Hees Orthodontisten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Heeckerenstraat 100 , 4834 LR Breda, Noord-Brabant

E-mail

Over Henneman van Hees Orthodontisten

Wij doen samen met ons team ons best om aan de verwachting van iedere patiënt te voldoen. Een persoonlijke benadering is daarbij essentieel. Wij luisteren dan ook goed naar uw wensen. Daarnaast is het voor u belangrijk dat u zo volledig mogelijk wordt geïnformeerd over de eventueel aanwezige afwijking en de behandelmogelijkheden. Wij streven naar een tevreden patiënt die zich ook zeker gehoord voelt.
Een goede samenwerking tussen ons team, de verwijzend tandarts, diverse andere specialisten en de patiënt is van groot belang. Een goede communicatie is daarbij belangrijk. Van de patiënt verwachten wij een goede inzet, motivatie en een goede mondhygiëne. Samen kunnen we een succesvol resultaat bereiken.
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Alle patiëntgegevens worden door twee specialisten gezien en beoordeeld. Samen komen we vervolgens tot een behandelvoorstel. Gebruik van de meest geavanceerde materialen en methoden zorgt ervoor dat u kunt worden behandeld op technisch hoog niveau. Wij staan voor een goede organisatie en voorlichting. Om de tevredenheid te toetsen vragen wij alle patiënten na behandeling een evaluatieformulier in te vullen. Tevens is de praktijk ISO gecertificeerd en worden de orthodontisten gevisiteerd door andere orthodontisten om zodoende de kwaliteit te toetsen.

Onze praktijken in Breda, Etten-Leur en Oosterhout zijn modern met een prettige uitstraling. De praktijken in Breda en Etten-Leur zijn recent verbouwd. Dit, omdat we op deze wijze, u als patiënt, de beste kwaliteit kunnen bieden met de nieuwste materialen en technieken bij een optimale hygiëne. Daarnaast willen wij onze medewerkers een prettige en ergonomisch verantwoorde werkplek bieden. De voorgeschreven eisen zijn goed, maar wij gaan graag een stapje verder. Ons hele team denkt daarin mee. Dat betekent dat wij de zorg steeds op een hoger plan trachten te brengen en in beweging blijven. Dat is voor ons een vanzelfsprekendheid!

Openingstijden

Ma - Wo
-
Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Oral Surgeons

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Breda Noord-Brabant

Is Henneman van Hees Orthodontisten in Heeckerenstraat 100, Breda Noord-Brabant 4834 LR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Reparatie diensten in Breda Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Breda Reparatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Breda Noord-Brabant, 4834 LR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227865]