window.NREUM||(NREUM={});NREUM.info = {"beacon":"bam.nr-data.net","errorBeacon":"bam.nr-data.net","licenseKey":"f0d35ca3ee","applicationID":"333426","transactionName":"YwFUZUoFCkBVBhZZXFpLd2JoSwJGWAkSQlZHF0RUVAEFQFFLA0NDTA==","queueTime":0,"applicationTime":22,"ttGuid":"4B11FB6973793C9C","agent":""} <meta content="Word.Document" name="ProgId" /> <meta content="Microsoft Word 11" name="Generator" /> <meta content="Microsoft ..." />

TCC ontwerpt webshop Quick

Door: Hit Pr  22-04-2009
Trefwoorden: Fashion, Webshop, Marketing

Quick, het  al meer dan 100 jaar trendsettende  sportschoenenmerk, lanceert vandaag haar eigen webshop. www.Q1905.com, met mannenkleding en sneakers voor mannen en vrouwen, gebaseerd op de ‘flexible and strong’ collectie uit de jaren tachtig. The Communication Company ontwierp de retro look and feel van de webshop die naadloos aansluit bij de stijl van Quick; geïnspireerd op het roemrijke verleden van dit oerhollandse merk.

 

Stijl en kwaliteit

Quick lanceert de ‘flexible and strong’ collectie uit de jaren tachtig opnieuw. Herkenbare stijlelementen zijn verwerkt in een kick ass moderne uitvoering met hoogwaardige materialen. Zonder de destijds ongekend populaire modellen tekort te doen, zijn ze getransformeerd tot must-have sneakers. Meer dan 100 jaar hollandse passie voor het merk Quick was het leitmotiv in het ontwerp van de webshop. De uitstraling is helemaal van nu, maar met een duidelijke knipoog naar retro. Op de site worden alle modellen overzichtelijk gepresenteerd. Daarnaast ook historische weetjes en komen de verschillende ambassadeurs  van het merk uitgebreid aan bod. Een gebruiksvriendelijke site, die uitnodigt tot online-shoppen.

 

The Communication Company

The Communication Company www.tcc.com  is onderdeel van ME Worldwide, en is een internationaal communicatiebureau, gevestigd te Breda,  met opdrachtgevers als JVC, GE, Goodyear, Spar en Dremel.

 

KLANT: QUICK

BUREAU: The Communication Company, Breda

STRATEGIE & ACCOUNT: Lodewijk Varossieau & Bram Verbogt

CREATIE:  Reijer van Kasteren

VERANTWOORDELIJK BIJ KLANT John Ouwejan & Palmela de Klerk

 

Trefwoorden: Athletic, E-commerce, Fashion, Lifestyle, Marketing, Online Shopping, Voetbal, Voetbalschoenen, Webshop

Contact Hit Pr

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share