Huisartsenpraktijk B Nikkels

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kronenburgwerf 23 A , 4812 XR Breda, Noord-Brabant

E-mail

Over Huisartsenpraktijk B Nikkels

Huisartsenpraktijk Nikkels is gevestigd in Breda. De praktijk neemt nieuwe patiënten aan die woonachtig zijn in de gemeente Breda, kerngebied Westerpark, Heuvel en Princenhage.
Een kennismakingsgesprek wordt op prijs gesteld.

Belangrijk is dat u zich bij de oude huisarts laat uitschrijven en uw dossier ophaalt en persoonlijk bij ons afgeeft. Ook bij uitschrijving dient u het dossier persoonlijk bij ons op te halen en bij u nieuwe huisarts weer afgeven. Dit alles om zoek raken van u dossier tijdens versturen te voorkomen.

Aandachtsgebieden van de praktijk zijn: Kindergeneeskunde, Sportblessures, kleine chirurgie, gehandicaptenzorg en reizigersadviezen en vaccinatie, tropenziekten.
In de praktijk is een verpleegkundig-specialist werkzaam die de zorg voor chronisch zieken en ouderen tot taak heeft.
De praktijk is gevestigd in Medisch Centrum "de Kroon" in de Kronenburgwerf 23-a alwaar ook vestigingen van het Artsen Laboratorium, voor oa bloedonderzoek, en diverse paramedische praktijken waaronder Chiropractie LaFlamme, Cesar therapie, acupunctuur, diëtiste, psychologenpraktijk.

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Doctors

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Huisartsenpraktijk B Nikkels in Kronenburgwerf 23 A, Breda Noord-Brabant 4812 XR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Breda Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Breda Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Breda Noord-Brabant, 4812 XR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826444]