Huisartsenpraktijk Stadshart

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Adriaan van Bergenstraat 226 228 , 4811 SW Breda, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Huisartsenpraktijk Stadshart

Betere zorg. Tevreden patiënten. Effectieve praktijkvoering. Daar gaat het om bij keurmerken en kwaliteitssystemen in de zorg.

Voor huisartsen is er NHG-Praktijkaccreditering® en voor verloskundigen KNOV-Praktijkaccreditering®. Ze zijn ontwikkeld door de beroepsgroepen zelf, met veel aandacht voor de ervaringen van patiënten en cliënten.
Ze worden beheerd door een onafhankelijke organisatie, NPA. Het resultaat: gerechtvaardigd vertrouwen in verantwoorde zorg.

De praktijkondersteuners begeleiden patiënten met chronische ziekten zoals diabetes, hartvaatziekten of longaandoeningen. Daarbij werken zij nauw samen met de huisartsen en andere gezondheidswerkers, zoals diëtisten, fysiotherapeuten, thuiszorg etc. Zij hebben hiervoor speciaal een opleiding.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Doctors

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Breda Noord-Brabant

Is Huisartsenpraktijk Stadshart in Adriaan van Bergenstraat 226 228, Breda Noord-Brabant 4811 SW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Tandarts diensten in Breda Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Breda Tandarts per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Breda Noord-Brabant, 4811 SW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229203]