Banentop.nl gebruikt webanalytics software van ICStats

Banentop.nl gebruikt webanalytics software van ICStats van Icstats Website Statistieken

Door: Icstats Website Statistieken  09-06-2008
Trefwoorden: Online Marketing, Vacaturebank, Vacaturesite

De nieuwste vacaturebank van Nederland, Banentop.nl, heeft gekozen voor webanalytics software van ICStats. "Het optimaliseren van online marketing campagnes is belangrijk om de strijd met andere vacaturesites aan te kunnen gaan en de software van ICStats maakt dit mogelijk", aldus de kersverse ondernemer Jerôme Korsten.

Banentop.nl is op 15 mei live gegaan tijdens de Flex Academy Awards. De vacature site voert de slogan "No show, just jobs" en heeft een eenvoudige opzet zodat werkgevers en werknemers gemakkelijk hun weg kunnen vinden. In eerste instantie worden de pijlen gericht op West-Brabant, de regio waarvan Jerôme Korsten afkomstig is.

ICStats Website Statistieken ontwikkelt web analytics software. Inmiddels maken enkele honderden organisaties gebruik van het online rapportage systeem én het advies dat het Bredase bedrijf biedt.

Het pakket dat gebruikt wordt door Banentop.nl is ICStats Campagnes. Hiermee wordt inzicht verkregen in de effectiviteit van online marketing acties zoals Google Adwords, bannercampagnes en e-mail nieuwsbrieven. Middels de uniek Actex formule wordt de interesse van de bezoeker in Banentop.nl geregistreerd. "Visitor Engagement is voor Banentop.nl een belangrijke metric, want daarop baseren we welk medium voor ons het meest geschikt is om mee te adverteren. Het draait daarbij niet alleen om het plaatsen van een vacature of CV, maar ook om andere acties die bezoekers op de vacaturesite kunnen uitvoeren", aldus Femke Buijs marketing communicatie medewerker voor Banentop.nl.

Trefwoorden: Marketing Software, Online Campagnes, Online Marketing, Vacaturebank, Vacaturesite, Web Analytics, Webanalytics Software, Website Statistieken,

Contact Icstats Website Statistieken

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share