ICStats Actex™ formule waardeert website bezoeker

ICStats Actex™ formule waardeert website bezoeker van Icstats Website Statistieken

Door: Icstats Website Statistieken  17-01-2008
Trefwoorden: Webshop, Webwinkel, Online Marketing

Voor een webwinkelier is verkoop uiteraard het ultieme doel. ICStats is van mening dat het beoordelen van bezoek op conversie alleen onvoldoende is. Een bezoeker die niet direct tot verkoop overgaat hoeft namelijk geen verloren klant te zijn. ICStats Actex ™ laat zien hoe geïnteresseerd bezoekers zijn. Zo kan een campagne beoordeeld worden op zowel directe verkopen, als op kwalitatief goede bezoekers die later alsnog klant kunnen worden.

De ICStats Actex™ wordt opgebouwd uit factoren zoals ondermeer bezoekduur, aantal pagina’s bekeken, ondernomen acties, etc. Samen met de webwinkelier wordt bepaald welke factoren voor de betreffende webwinkel van belang zijn en welke weging toegepast moet worden. Iedere webwinkel krijgt daarmee een unieke Actex™ formule.

ICStats Actex™ is een onderdeel van het E-commerce pakket dat ICStats tijdens de beurs demonstreert. Dit pakket is volledig gericht op de webwinkelier en geeft invulling aan de nieuwe slogan “Grip op internetmarketing” dat het Bredase bedrijf sinds dit jaar voert. De Marketing/Sales afdeling van een webwinkelier kan met behulp van ICStats E-Commerce bijvoorbeeld bepalen welke campagnes succesvol zijn. Hierbij kan worden gekeken naar de Actex™ waarde, directe en uitgestelde verkoop. Met uitgestelde verkoop wordt de omzet bedoeld die wordt gerealiseerd uit latere bezoeken, maar hun oorsprong vonden in de campagne.

De Webwinkel Vakdagen vindt plaats op woensdag 16 en donderdag 17 januari in de Jaarbeurs te Utrecht. ICStats is te vinden op standnummer 80
Voor meer informatie zie de website www.icstats.nl of www.webwinkelvakdagen.nl.

Trefwoorden: Crm, Online Marketing, Teller, Webanalytics, Webshop, Website Statistieken, Webwinkel, Webwinkel Vakdagen

Contact Icstats Website Statistieken

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share