ICStats deelt ervaring zoekmachinemarketing

Door: Icstats Website Statistieken  03-06-2008
Trefwoorden: Zoekmachine Marketing, Seo, Zoekmachinemarketing

Tijdens een bijeenkomst van het Startersnetwerk in Roosendaal heeft Bjorn Huijbregts de ervaringen van ICStats op het gebied van zoekmachine marketing gedeeld met tientallen ondernemers. 

Het Startersnetwerk Roosendaal bestaat uit ondernemers die tot 5 jaar geleden een onderneming zijn gestart. Er worden diverse thema bijeenkomsten georganiseerd met als doel kennisuitwisseling én netwerken uiteraard.

Tijdens de bijeenkomst van 2 juni werd in gegaan op het thema: Hoe goed scoort uw bedrijf op internet? 

ICStats Website Statistieken was uitgenodigd door de organisatie om haar ervaringen te delen. Bjorn Huijbregts is ingegaan op de manier waarop ICStats in de afgelopen maanden bezig is geweest een positie te scoren op voor ons interessante termen.

Hierbij werd het voorbeeld aangehaald van Visitor Engagement. Een term die op het gebied van web analytics in opkomst is. Met de Actex formule heeft ICStats een methode neergezet waarmee Visitor Engagement toepasbaar wordt gemaakt. Dankzij deze introductie is ICStats nu ook vindbaar op deze term.

Uit de reacties in de zaal werd wederom duidelijk dat internetmarketing sterk leeft, ook bij de kleinere organisaties. ICStats wil graag een aanspreekpunt zijn voor iedere organisatie die actief met internetmarketing aan de slag gaat.

Trefwoorden: Seo, Visitor Engagement, Website Statistieken, Zoekmachine Marketing, Zoekmachinemarketing,

Contact Icstats Website Statistieken

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share