ING Car Lease bestelt Toyota rechtstreeks bij distributeur

Door: Ing Car Lease Nederland  16-02-2006
Trefwoorden: Mobiliteit, Autolease

Pilot Direct Ordering van start
ING Car Lease bestelt Toyota rechtstreeks bij distributeur


BREDA 15 februari 2006 - Toyota-distributeur Louwman & Parqui B.V. heeft de twee grootste leasemaatschappijen van Nederland, waaronder ING Car Lease, benaderd om gebruik te maken van Direct Ordering. Bij deze nieuwe bestelprocedure wordt de auto direct bij de distributeur besteld in plaats van bij de lokale dealer.

Voordeel van de nieuwe bestelprocedure is dat de gehele Toyota-organisatie meer betrokkenheid houdt bij het gehele bestelproces waardoor de klanttevredenheid verder kan worden gewaarborgd. Direct Ordering betekent korte lijnen, snel kunnen anticiperen en een nog lagere foutkans, waarvan de klant uiteindelijk profiteert.

´Een dergelijk initiatief juichen wij als leasemaatschappij bijzonder toe omdat het uitstekend past binnen onze filosofie om de dienstverlening richting onze opdrachtgevers efficiënter te maken´, aldus John A. Spies, Director Operations van ING Car Lease. ´Daarbij komt dat de nieuwe bestelprocedure in essentie geen gevolgen heeft voor de dealer. Zij behoudt haar taak als aanspreek- en servicepunt voor de berijder, een uitgangspunt dat wij als dealervriendelijke leasemaatschappij hoog in ons vaandel hebben`.

Direct Ordering maakt onderdeel uit van het Service Level Agreement (SLA) dat ING Car Lease met de Toyota-organisatie in voorbereiding heeft.

Trefwoorden: Autolease, Mobiliteit

Contact Ing Car Lease Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share