Jacobs Elektro Groep

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Minervum 7005 , 4817 ZL Breda, Noord-Brabant

E-mail

Over Jacobs Elektro Groep

Jakobs Elektro bv is een elektronisch installatiebedrijf voor bedrijven en particulieren. U kunt bij ons terecht voor het bouwen of verbouwen van winkelpanden, bedrijfshallen en kantoorpanden, dit alles uiteraard compleet met alarm- en ontruimingssystemen, toegangscontrolesystemen en data- en telecominstallaties.

Wij werken in opdracht van bouwbedrijven maar ook direct voor de (particuliere) opdrachtgever. U kunt bij ons terecht voor werkzaamheden zoals een kleine verbouwing of aanpassing tot de bouw van een complete woning. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in utiliteitsbouw. Ook in deze tak van de elektrotechniek gaan wij met de tijd mee, de aanleg van programmeerbare installaties van PHC vallen binnen ons specialisme. Ook voor uw periodieke keuringen en inspecties kunt u bij ons terecht.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/JacobsElektroGroep

Categorieën: Electricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Jacobs Elektro Groep in Minervum 7005, Breda Noord-Brabant 4817 ZL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Breda Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Breda Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Breda Noord-Brabant, 4817 ZL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826358]