ECOserver wint Innovation Award 2008

ECOserver wint Innovation Award 2008 van Kabaal Marketing - Support

Door: Kabaal Marketing - Support  20-10-2008

Uit de 24 inzendingen was ECOserver door de jury uitgekozen tot één van de zes genomineerden. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op het hoofdkantoor van SARA Reken- en Netwerkdiensten in Amsterdam presenteerden de genomineerden zich door middel van een kort filmpje en een elevator pitch.


Samen met het Klimaatbureau Amsterdam, Nextstage, SARA Reken- en Netwerkdiensten en AIM gaf Digikring Groot Amsterdam de prijs dit jaar landelijk uit met als specifiek thema 'ICT & CO2 '. Innovatieve bedrijven die vanuit het perspectief van nieuwe media en ICT een invulling geven en een bijdrage leveren aan dit actuele onderwerp, dienden hun bijdrage in. Uit de 24 inzendingen zijn 6 genomineerden geselecteerd. Op de avond zelf zijn er 2 juryprijzen en 1 publieksprijs toegekend.

Een podcast en video impressies van de Innovation Award 2008 uitreiking vindt u op www.digikring.net. Hier vindt u ook meer informatie over digikring Groot Amsterdam en de Innovation Award.

ECOserver combineert in haar servers betrouwbare componenten met kostenbesparende elementen. In de beveiligingswereld wordt de ECOserver geroemd om haar compacte formaat, ze is bijzonder stil en door het lage energieverbruik komt er weinig warmte vrij. De ECOserver EHA is speciaal ontwikkeld voor de hostingwereld en speelt in op de ruimtebesparing en energiebesparing in datacentra zodat optimaal kosten bespaard kunnen worden. Meer informatie over ECOserver en de mogelijkheden vindt u op www.ECOserver.nl.