Kerst… kom voelen waar kerst om gaat! Familie kerstconcert door To Be

Kerst… kom voelen waar kerst om gaat! Familie kerstconcert door To Be van Kabaal Marketing - Support

Door: Kabaal Marketing - Support  04-12-2008
Trefwoorden: West-brabant

Wie we ook zijn of wat we ook doen….we hebben allemaal behoefte aan menselijke warmte, aan sfeervol samenzijn, aan een moment van werkelijke samenhorigheid en gezelligheid in deze hectische wereld. Dit alles wordt georganiseerd door Stichting Herberg van het Hart i.o. en is te ervaren op 23 december in de sfeervolle ambiance van Stadsschouwburg De Maagd te Bergen op Zoom.

In navolging van hun doorslaggevende succes van vorig jaar, zal To Be, met mezzo sopraan Carla van der Veldt en bariton Paul van der Veldt, samen met hun dochter sopraan Belinda, dit prachtige kerstconcert verzorgen.

Kerst zoals Kerst hoort te zijn: de warmte van de mensen, kaarslicht, de geur van dennennaalden, een mooie omgeving, betoverende muziek en ontroerende poëzie. Dit alles vormt de basis voor een paar onvergetelijke uren. “Touched by Christmas“, oftewel ”aangeraakt door kerst” is dan ook de toepasselijke titel van dit mooie concert.

Er wordt tijdens het concert in alle talen gezongen, kerst is immers universeel en voor alle mensen! U kunt genieten van het swingende ‘Joy to the World’ tot een verstilt uitgevoerd ‘Stille Nacht’. Maar ook worden prachtige klassieke duetten voor het voetlicht gebracht als het romantische duet ‘Barcarolle’ van Jacques Offenbach en andere ontroerende nummers als het ‘Maria Wiegenlied’ van Reger, ‘The Holy City’ van Adams en ‘Ave Maria’ van Bach. Kortom van klassiek tot licht, van traditioneel tot eigentijds, gecombineerd met mooie poëzie.

Al met al woorden die je raken en stemmen die je dragen. Het wordt een prachtig concert, een opmaat naar kerst, naar een beetje meer vrede, al is het maar in je eigen hart. Iedereen is welkom!

Dinsdag 23 december – aanvang: 20.00 uur
Stadsschouwburg De Maagd – Bergen op Zoom
Kaartverkoop bij de kassa van de Stadsschouwburg De Maagd
Grote Markt 32, Bergen op Zoom
Tel. 0164-280555
Entree: voorverkoop € 20,-- , aan de zaal op 23 december € 22,50
Voor meer informatie: www.demaagd.nl en www.to-be.nl

Trefwoorden: West-brabant