Professionele fotografie, de combinatie van persoonlijk en zakelijk, Photos for Business is gestart

Professionele fotografie, de combinatie van persoonlijk en zakelijk, Photos for Business is gestart van Kabaal Marketing - Support

Door: Kabaal Marketing - Support  04-12-2008
Trefwoorden: West-brabant

Onlangs is Marga Pas gestart met haar bedrijf Photos for Business (P4B) om bedrijven hiermee te helpen. Haar oog voor het totaal en voor detail, gecombineerd met passie voor fotografie en beeld, is de belangrijke basis voor haar werk. Zij legt vast wat u wilt vertellen.

Marga Pas vertelt: “ik ben gespecialiseerd in bedrijfsfotografie en productfotografie. Op de mooiste manier laten zien wat het bedrijf is en wat het levert, dat is voor mij de uitdaging. Foto’s die de werkelijke sfeer tonen, komen hun belofte na en zorgen er dus voor dat klanten meer vertrouwen in u hebben.” Ze vult aan: “het is daarnaast ook waardevol om van een evenement of bijeenkomst mooie foto’s te hebben die de werkelijke sfeer goed tonen, dat is waar ik mee bezig ben”.

De professionele foto’s van P4B kunnen gebruikt worden voor toepassingen in drukwerk, in bedrijfspresentaties, in catalogi of op een website. Daarnaast kunnen foto’s van het bedrijf en bijvoorbeeld productieprocessen ook heel geschikt zijn voor de bedrijfsinrichting. Immers de foto’s kunnen op posterformaat worden afgedrukt en indien gewenst ingelijst.

De fotoreportages vinden op locatie plaats of in de professionele fotostudio van P4B. In de studio zijn alle materialen aanwezig om die foto te maken die exact de essentie weergeeft.

Marga Pas werkt graag nauw samen met haar opdrachtgevers. Dat houdt in dat ze in een open dialoog en wensen en de mogelijkheden binnen een opdracht bespreekt. Ze luistert goed naar het idee van een klant en denkt vanuit haar vakkennis proactief mee, waardoor direct nieuwe mogelijkheden kunnen ontstaan.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.p4b.nl.

Photos for Business, beeldverruimend

Photos4Business
Gastelsedijk West 92
4754 RB STAMPERSGAT
[email protected]
www.p4b.nl

Trefwoorden: West-brabant