Training Essentieel Ondernemen

Training Essentieel Ondernemen van Kabaal Marketing - Support

Door: Kabaal Marketing - Support  09-01-2013
Trefwoorden: Persoonlijke Groei, essentieel ondernemen, invizien,

“Ondernemer zijn in alle aspecten” Op automatisme ondernemen is geen ondernemen. Is intuïtie jouw beste maatje in je onderneming? Onderneem jij volledig vanuit jouw passie? Benut jij je volledige potentieel? Essentieel ondernemen draagt verschillende aspecten in zich. Het gaat om ondernemen vanuit je passie, je essentie, maar het gaat ook om ondernemen waarmee je ertoe doe. Ook jouw ondernemen is van essentieel belang voor de maatschappij. Je intuïtie leidt je altijd naar je missie en levensopdracht. Het is daarom belangrijk intuïtieve signalen op te pakken en er iets mee te doen. Het is ons doel in deze trainingen om jou als deelnemer alle middelen in handen te geven, zodat jij op eigen benen succesvol kunt ondernemen. Je herkent je kernkwaliteiten en kunt met een heldere missie en goed zicht op elk aspect een essentiële verandering verwezenlijken. We organiseren de training Essentieel Ondernemen. Wij begeleiden jou hiermee naar het zijn van een ondernemer, die er werkelijk toe doet en succesvol is. Na deze training gaat je werk makkelijker en je trekt mensen en situaties aan die jou versterken en doen groeien, die bij jou passen. Je weet wat jou en je bedrijf onderscheidt van anderen. Dit is essentieel ondernemen. In de training maken wij gebruik van onder andere ondernemersvaardigheden, intuïtieve marketing, ademoefeningen, bewustwordingsoefeningen, personal branding en systemisch werk. Manieren, die je ondersteunen om je ondernemerschap werkelijk aan te gaan! “Essentieel ondernemen is een verrassende combinatie tussen de groei van je ondernemerschap en bewustzijnsontwikkeling” In deze training besteden we aandacht aan jouw bron van inspiratie en wat jij echt wilt als ondernemer. We wisselen oefeningen en theorie met elkaar af, je kennis wordt verdiept en je ervaring vergroot, gericht op jouw werk en leven. Door alle kanten te belichten (voor en tegen), gaan we op ontdekking naar wat jou bezig houdt en tegenhoudt, om vervolgens oplossingsgericht te werken met jouw passie en kwaliteiten, zodat jij succesvol kunt ondernemen in elk aspect. Jij herkent jouw waarheid zodat jij geïnspireerd kunt werken en ondernemen Maar al te vaak zien we bedrijven ondernemen op basis van wat de omgeving van ze vraagt, of ze zien essentiële onderdelen van hun bedrijf over het hoofd. Een onderneming en de ondernemer bestaan uit een aantal aspecten die een symbiotisch geheel vormen, bijvoorbeeld de missie, visie, kernkwaliteiten, faciliteiten en financiën. Problemen in het een hebben direct invloed op het ander. Bijvoorbeeld werk je vol enthousiasme aan projecten, maar heb je het financiële plaatje niet helder dan mist je onderneming een gronding, een voedende bodem.

Trefwoorden: essentieel ondernemen, invizien, Persoonlijke Groei,

Andere producten en diensten van Kabaal Marketing - Support

11-01-2010

Pakpaal bij zwangerschap, hulpmiddel voor mobiliteit bij zwangerschap

Tijdens de zwangerschap kunnen vrouwen meer moeite krijgen met bewegen. Oorzaak hiervan is de toename van hun gewicht of klachten zoals bijvoorbeeld bekkeninstabiliteit. Het gevolg is dat het in en uit bed gaan en ook het draaien in bed moeizamer gaat. Voor vrouwen die een keizersnede hebben gehad, is het belangrijk om in de eerste periode hierna op geen enkele manier de buik(spieren) te belasten.

 


30-11-2009

Tijdens crisis extra waardevol om accountantskosten onder de loep te nemen

Nieuw concept Accountantleed.nl

Steeds vaker betalen ondernemers aanzienlijke bedragen aan hun accountant. Vaak is dit niet realistisch en betalen ondernemers in het MKB veel te veel. Accountants hanteren vaak een hoog tarief en schrijven veel uren die moeilijk te verantwoorden of controleren zijn. Er is bij veel MKB bedrijven dan ook serieus accountantleed.


28-10-2009

MyMemotions genomineerd voor Startersprijs van Kamer van Koophandel

Het innovatieve ondernemingsplan van MyMemotions is genomineerd voor de Leen van Gelder-Startersprijs van de Kamer van Koophandel. Deze prijs wordt uitgereikt aan het bedrijf met het meest veelbelovende, meest innovatieve of het meest originele ondernemingsplan.


Saxon Motorcycles Europe introduceert haar 4de model in Europa en een dealer in Spanje van Kabaal Marketing - Support thumbnail
11-09-2009

Saxon Motorcycles Europe introduceert haar 4de model in Europa en een dealer in Spanje

Saxon Motorcycles Europe introduceert haar 4de model in Europa en een dealer in Spanje

Saxon’s nieuwe hardtail chopper “the Whip” ook in Spanje leverbaar!


Op de Arneitz Custom Show tijdens de European Bike Week van 5 tot 13 September in Faak am See introduceert Saxon Motorcycles Europe officieel haar nieuwe Europese model: de Whip.

 


20-05-2009

Bedrijfsonderhoud in crisistijd

Onderhoud bedrijfspand op peil houden in crisistijd

Besparen op onderhoudskosten lijkt een logische stap in deze crisistijd, maar op de langere termijn kan dit voor de ondernemer problemen opleveren. Wat nu een kleine reparatie zal zijn, kan over een jaar heel wat meer kosten met zich meebrengen. Enkele tips voor ondernemers om in crisistijd toch het onderhoud van panden en terreinen op peil te kunnen houden:


Professionele fotografie, de combinatie van persoonlijk en zakelijk, Photos for Business is gestart van Kabaal Marketing - Support thumbnail
04-12-2008

Professionele fotografie, de combinatie van persoonlijk en zakelijk, Photos for Business is gestart

Om een bedrijf goed te presenteren is beeldmateriaal een prioriteit. Uw klanten laten zich het beste verleiden met pakkende foto’s. Beeld werkt immers veel sterker dan teksten!

Onlangs is Marga Pas gestart met haar bedrijf Photos for Business (P4B) om bedrijven hiermee te helpen. Haar oog voor het totaal en voor detail, gecombineerd met passie voor fotografie en beeld, is de belangrijke basis voor haar werk. Zij legt vast wat u wilt vertellen.


Kerst… kom voelen waar kerst om gaat! Familie kerstconcert door To Be van Kabaal Marketing - Support thumbnail
04-12-2008

Kerst… kom voelen waar kerst om gaat! Familie kerstconcert door To Be

Op 23 december vindt in Stadsschouwburg De Maagd in Bergen op Zoom het familie kerstconcert “Touched by Christmas” plaats. Een schitterend concert in de sfeer van Il Divo, Andrea Bocelli, Sarah Brightman en Charlotte Church. Uitgevoerd door de internationaal bekende muziekformatie To Be, samen met dochter sopraan Belinda Vermeer. Met stemmen die je recht in het hart raken.


ECOserver wint Innovation Award 2008 van Kabaal Marketing - Support thumbnail
20-10-2008

ECOserver wint Innovation Award 2008

ECOserver nam donderdag 16 oktober de prijs, in de categorie ICT neutraal innovatie, in ontvangst uit handen van de Digikring Groot Amsterdam. “Directe en significante energiebesparing en CO2-reductie, aanpak bij de bron en een positieve prikkel voor toekomstige serverontwikkelingen” waren argumenten van de jury om ECOserver tot winnaar te benoemen. De ECOserver EHA, speciaal ontwikkeld voor de hosting wereld, levert een energiebesparing van 70% en ruimtebesparing door 4 servers in e


08-10-2008

Tractor meisje bijna in Zuid-Afrika, op naar de Zuidpool!

Swakopmund, Namibië, 20 September 2008.
(
*&^*&%&^$#&#@#^(*)(*&&)(&$#@#@#!#^&!
Ik had beloof een bericht te sturen als ik in de buurt van Zuid Afrika ben, en nu is het al bijna zover. Over vier weken kom ik aan in Kaapstad!


Seminar Host Bewust van Kabaal Marketing - Support thumbnail
08-10-2008

Seminar Host Bewust

“Host Bewust”
Trends en kostenbesparingen in de hosting wereld
Op donderdag 23 oktober om 16.00 uur vindt in Van der Valk Hotel Breukelen het seminar “Host Bewust” plaats. ECOserver organiseert dit seminar voor hosting bedrijven, die geïnteresseerd zijn in trends op het gebied van hosting en mogelijke kostenbesparingen.


Saxon Motorcycles Europe introduceert nieuw model in Europa van Kabaal Marketing - Support thumbnail
03-09-2008

Saxon Motorcycles Europe introduceert nieuw model in Europa

Saxon Motorcycles Europe introduceert tijdens de European Bike Week in Oostenrijk haar nieuwe Europese model: de Henchman.

De Henchman is een iets gemene, “hard-core” motor met een tikje donkere kant. De motor is een combinatie van een klassieke ‘oldschool’ motor, maar gebouwd met moderne technologie. Dus een nieuwe oldschool: een no-nonsense motor met de uitstraling en de mooie stijl van vroeger, maar het comfort en de kwaliteit van nu.


12-06-2008

Gastouderbureau betrouwbaar en betaalbaar

Er is onterecht verontwaardiging ontstaan over gastouderbureaus, die misbruik zouden maken van het experiment om familieleden binnen de subsidieregeling opvang te laten verzorgen. Immers binnen de Wet Kinderopvang is de “subsidieoma” bewust toegestaan als experiment, omdat men hiermee verwachtte dat deze maatregel de arbeidsparticipatie van moeders zou vergroten


THINGS 2 WEAR Bergen op Zoom verhuist naar ´t Vierkantje van Kabaal Marketing - Support thumbnail
13-02-2008

THINGS 2 WEAR Bergen op Zoom verhuist naar ´t Vierkantje

THINGS 2 WEAR verhuist naar ´t Vierkantje Op 22 februari opent de nieuwe winkel voor de zelfbewuste vrouw! Damesmodezaak THINGS 2 WEAR in Bergen op Zoom opent op 22 februari aanstaande haar nieuwe winkel in ’t Vierkantje in Bergen op Zoom. THINGS 2 WEAR biedt exclusieve dameskleding en accessoires voor de zelfbewuste vrouw.


Saxon Motorcycles Europe heeft dealer in Nederland: Riding Eagle in Aalsmeer van Kabaal Marketing - Support thumbnail
07-06-2007

Saxon Motorcycles Europe heeft dealer in Nederland: Riding Eagle in Aalsmeer

Saxon Motorcycles Europe heeft een dealercontract gesloten met Riding Eagle in Aalsmeer. Zij zullen de modellen, Warlord en Firestorm gaan voeren. Ook het onderhoud van deze motoren nemen zij voor hun rekening.

Saxon Motorcycles Europe heeft in februari de Europese Type goedkeuring voor beide modellen behaald. Zij voldoen hiermee aan de strenge Europese eisen op het gebied van veiligheid, emissie en geluid.