Kadobon-online nu ook voor goede doelen

Kadobon-online nu ook voor goede doelen van Kadobon Online BV

Door: Kadobon Online BV  14-05-2009
Trefwoorden: Goed Doel, Allegoededoelen

De eerste cadeaubon die je thuis koopt… én uitgeeft, heeft er sinds 1 mei jl. in één klap maar liefst 1.800 goede doelen bij! Op www.allegoededoelen.nl kun je zien welke organisaties je op deze eigentijds manier kunt ondersteunen. Heb je na je online aankoop nog een bedrag over? Dan kun je dat bijvoorbeeld schenken aan een organisatie waarvan je vindt dat die goed en belangrijk werk doet. Men is er blij met iedere bijdrage, hoe bescheiden ook.

Kadobon-online is een eenvoudige en leuke manier om iemand te verrassen met iets dat hij of zij helemaal zelf mag uitzoeken. Altijd in de roos dus. Je bestelt of print hem thuis vanachter je computer. Op www.kadobon-online.nl zie je hoe eenvoudig dat gaat. De ontvanger kan 24 uur per dag, zeven dagen per week iets leuks uitzoeken bij een van de vijftig deelnemende webwinkels en belevenissen. Daarbij kan je kiezen uit: beauty & gezondheid, boeken,film,muziek, belevenissen, kleding, speelgoed en sinds kort dus ook goede doelen.

Cadeaubonnen zijn populair. We vinden het leuk om er een te krijgen en gemakkelijk om te geven. Dat zou ook via internet moeten kunnen, bedacht Peter Dubbeldam in 2007 en ontdekte dat zo’n bon nog niet bestond. En dat de markt van het thuiswinkelen de laatste jaren gigantisch aan het groeien is. In 2008 deden ruim acht miljoen Nederlanders online aankopen ter waarde van 4,9 miljard euro! Dit is een toename van 24 % vergeleken met het jaar daarvoor. Het gemak van thuis bestellen, maar ook de snelheid en de mogelijkheid 24 uur per dag te kunnen shoppen bij verschillende webwinkels, belevenissen en nu dus ook goede doelen zijn de belangrijkste voordelen.
[Bron: De Thuiswinkel Markt Monitor 2008 van Blauw Research i.s.m. Thuiswinkel.org]

Voor iedere feestdag is er een apart thema beschikbaar. Bijvoorbeeld voor kerst, valentijnsdag, vader- of moederdag. Om de kadobon-online nog persoonlijker te maken kan de kadobon-online worden voorzien van een persoonlijke boodschap. Kortom: een persoonlijk interactief cadeau.
--------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie:
- In de bijlage treft u dit bericht in Word en een productafbeelding
(afbeeldingen zijn te downloaden via
http://www.kadobon-online.nl/afbeeldingen.htm)
- De nationale geschenkbonnenmonitor van Choice Marktonderzoek &
Advies, jan. 2008 is te downloaden via
http://www.kadobon-online.nl/feitenencijfers.htm
- Heeft u vragen?
Mail naar info@kadobon-online.nl
of bel Peter Dubbeldam: 06-18502001

Trefwoorden: Allegoededoelen, Goed Doel,