Toegankelijk en eigentijds coachen met de ChatCoach®

Toegankelijk en eigentijds coachen met de ChatCoach® van Krijnencoaching&concern / Chatcoach

Door: Krijnencoaching&concern / Chatcoach  18-10-2008
Trefwoorden: Begeleiding, Persoonlijke Ontwikkeling, Ontwikkeling

Internet biedt niet alleen de mogelijkheid om thuis voor de werkgever te werken en zo bij te dragen aan de oplossing van het mobiliteitsprobleem. De mogelijkheden van internet gaan veel verder. Ook loopbaanbegeleiding en begeleiding bij (re) integratie en coaching on the job is on-line mogelijk. In het bijzonder medewerkers, die van hun werkgever het aanbod krijgen voor loopbaanbegeleiding en/of coaching op de werkplek kunnen daarvan gebruik maken. De ChatCoach biedt talloze toepassingsmogelijkheden om op flexibele tijden te communiceren met de coach. Het is coaching on-line en in real-time.

De ChatCoach heeft als voordeel dat afzonderlijke afspraken bij het bedrijf of op kantoor van de coach overbodig zijn. Het biedt de mogelijkheid om op het voor de medewerker juiste moment van gedachten te wisselen. De begeleiding richt zich op de aanpak van problemen op het werk en het eigen functioneren daarin.

Meer informatie via VraagPunt op de website www.ChatCoach.nl   of

Jeanette A.M. Krijnen tel. 076-5142899
E-mail : [email protected]

Trefwoorden: Begeleiding, Chatcoach, Digitaal, Hrm, Online, Online Coachen, Online Coaching, Ontwikkeling, Personeel, Persoonlijke Ontwikkeling,

Contact Krijnencoaching&concern / Chatcoach

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share