KYMO Aqua-Experience het adres voor de snorkel –en duiksport

KYMO Aqua-Experience het adres voor de snorkel –en duiksport van Kymo Aqua Experience

Door: Kymo Aqua Experience  11-05-2009
Trefwoorden: Padi

De winkel is opgericht door enkele enthousiaste sportduikers en wordt gerund door Twan Donkers, een ervaren PADI en SSI duik- en snorkel instructeur. Twan is ondertussen al ruim 6 jaar actief met het KYMO snorkel –en duikteam en verzorgt voor kinderen snorkeltrainingen op zaterdagmiddag, waar ook de mogelijkheid wordt geboden om deel te nemen aan de opleidingen voor de junior duikbrevetten. Na het behalen hiervan wordt geregeld gezamenlijk gedoken in clubverband. Het team van instructeurs van KYMO verzorgt ook duikopleidingen voor volwassenen. Hier is erg veel flexibiliteit mogelijk, de verplichte theorielessen voor het behalen van een duikbrevet worden gegeven in het prettige leslokaal in de winkel of via de online studie mogelijkheid, zwembadlessen worden o.a. in Oosterhout gegeven in zwembad “De Blikken” en bij “sportcentrum Willemsen sport” en de buitenwaterlessen worden op diverse plaatsen rond Breda gedaan, met meestal nog een afronding in het zoute water in Zeeland. 

Naast de PADI en SSI duikopleidingen en informatie over het snorkelen voor kinderen kan men bij KYMO aan de Epelenberg ook terecht in diverse prijsklasse voor maskers, snorkels, vinnen, duikpakken, automaten, vele accessoires, service en natuurlijk het vullen van duikflessen. De moderne vulautomaat van KYMO maakt het vullen van perslucht tot 300 BAR mogelijk, uiteraard moet de fles hiervoor ook geschikt en gekeurd zijn. Meer informatie hierover is in de winkel te verkrijgen.

Voorlopig heeft de winkel beperkte openingstijden. Op donderdagavond van 18.00 tot 21.00 uur, vrijdag is de winkel geopend van 12.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.

Er kan ook gebeld worden om een afspraak te maken voor persoonlijk advies op een doordeweekse avond het telefoonnummer hiervoor is 06-18555367. Meer informatie over de openingstijden zal op de website te vinden zijn.


Trefwoorden: Padi

Contact Kymo Aqua Experience

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share