Leitz Service BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Charles Petitweg 9 , 4827 HJ Breda, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Leitz Service BV

Leitz Service, met het hoofdkantoor in Waddinxveen, is een zelfstandig opererend bedrijf met regionaal gevestigde slijperijen, dat echter volop profiteert van de kennis en ondersteuning van de Leitz Groep. De vooraanstaande rol die de groep wereldwijd in de hout-, metaal- en kunststofverwerkende industrie speelt, wordt in Nederland ingevuld door Leitz Service. U wilt voor uw gereedschap een probleemoplossende partner en die rol is Leitz Service op het lijf geschreven. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe gereedschappen, alle toebehoren, maar ook voor slijpwerk, advies en service. We garanderen complete, praktische oplossingen, hoe complex of specialistisch uw vraag ook is. Onze wekelijkse haal- en brengdiensten staan garant voor een efficiënte logistieke afhandeling van uw opdracht. Door onze regionale vestigingen in heel Nederland zijn we altijd in de buurt bereikbaar voor onze klanten.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hardware Store

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Breda Noord-Brabant

Is Leitz Service BV in Charles Petitweg 9, Breda Noord-Brabant 4827 HJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Breda Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Breda Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Breda Noord-Brabant, 4827 HJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229176]