Mathyi CV Groothandel

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bergschot 558 , 4817 PM Breda, Noord-Brabant

E-mail

Over Mathyi CV Groothandel

Wij heten u welkom en zijn verheugd dat u onze website bezoekt en willen u daarin begeleiden. Van oudsher is mathyi c.v. een handelsonderneming c.q. groothandel in bouwgrondstoffen. Sinds enige jaren worden ook materialen veredeld waardoor er ook een productieafdeling is toegevoegd. Diverse branches die te maken hebben met bouwgrondstoffen kunnen wij tot onze afnemers scharen t.w.

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel en wij willen ons hiermede onderscheiden vandaar dat een persoonlijke begeleiding en het selecteren van hoogwaardige materialen wordt gewaarborgd. Onze relaties maken hun wensen kenbaar en als het gewenste produkt niet in ons gamma aanwezig is, gaan wij ernaar op zoek. Hiernaast treft u de hoofdrubriek aan die bij aanklikken u verder wegwijs maken.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Stonemason

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Breda Noord-Brabant

Is Mathyi CV Groothandel in Bergschot 558, Breda Noord-Brabant 4817 PM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Breda Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Breda Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Breda Noord-Brabant, 4817 PM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819929]