Medinova Kliniek Breda

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Takkebijsters 5 A , 4817 BL Breda, Noord-Brabant

E-mail

Over Medinova Kliniek Breda

Medinova Kliniek Breda is een zelfstandig behandelcentrum gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat. De orthopedisch chirurgen die werken in Medinova Kliniek Breda zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van behandelingen aan de schouder, enkel, rug, heup en kniegewrichten. In de kliniek wordt gebruik gemaakt van de meest state-of-the-art technieken van vandaag de dag. Een goed voorbeeld hiervan is de zogenaamde Signature techniek, waarbij een totale knieprothese volledig op maat wordt gemaakt en in uw knie kan worden geplaatst. Overigens worden alle operaties minimaal invasief uitgevoerd, wat wil zeggen dat de wond zo klein mogelijk gehouden wordt waardoor u sneller en met minder pijn zult revalideren.

Wij kennen geen wachttijden en al onze behandelingen worden 100% vergoed.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/medinovakliniek

Categorieën: Hospitals

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Medinova Kliniek Breda in Takkebijsters 5 A, Breda Noord-Brabant 4817 BL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Breda Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Breda Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Breda Noord-Brabant, 4817 BL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826011]