Licht en geluid Installatie & Onderhoud

Licht en geluid Installatie & Onderhoud van Multar Event Support

Door: Multar Event Support  20-12-2012
Trefwoorden: Decoratie, Organisatie Advies, Licht

Licht en geluid Installatie & Onderhoud voor discotheek, dancing, bar of cafe. Multar heeft veel ervaring met het inrichten van cafés restaurants en discotheken voor zowel de verlichting (showlicht) als geluid. Multar heeft voor diverse gelegenheden in Nederland, België en Frankrijk de complete inrichting gerealiseerd. O.a. meerdere, Gotcha barren van Sundio Group in diverse ski gebieden in Frankrijk en discotheek Dixies Nouveau in Brasschaat Belgie. We begrijpen goed dat u het (wellicht als startende) ondernemer druk heeft met alle beslissingen die u moet nemen op het juiste moment. Wij denken daarom graag met u mee en helpen u de juiste keuze te maken.

Trefwoorden: Audio, Audio Visueel, Audiovisueel, Decoratie, DJ gear, Geluid, Led Verlichting, Licht, licht geluid installeren in discotheek, dancing, cafe, Organisatie Advies,

Andere producten en diensten van Multar Event Support

Turbosound Flashlight Geluidssysteem van Multar Event Support thumbnail
08-08-2013

Turbosound Flashlight Geluidssysteem

Sinds enige tijd zijn wij erkend (netwerk-)verhuurder van Turbosound in Nederland, een luidsprekermerk dat zeer geliefd is in de dance-scene, door zowel publiek als DJs en artiesten. Het is als geen ander in staat is een voelbaar, fysiek geluid neer te zetten dat helder, gedetailleerd is, maar toch zeer aangenaam en prettig.


Licht verhuur van Multar Event Support thumbnail
20-12-2012

Licht verhuur

Professionele Licht producten tegen de beste prijs! Merken als Clay Paky Sharpy, Martin, High end, Avolites e.d Perfect voor feesten, zakelijke evenementen, dance party's, bruiloften e.d. Bekijk onze website voor meer informatie.


Geluid huren? Turbosound speakers van Multar Event Support thumbnail
20-12-2012

Geluid huren? Turbosound speakers

Alle Turbosound producten tegen de beste prijs! Onze Turbosound speaker systemen zijn perfect voor feesten, zakelijke evenementen, dance party's, bruiloften e.d. Bekijk onze website voor meer informatie.