Autocross.nl bestaat dit jaar 10 jaar & is compleet vernieuwd!

Door: Nationale Wellness Kadobon B.V.  06-02-2009
Trefwoorden: Karten, Karting, Kart

Autocross.nl bestaat dit jaar 10 jaar & is compleet vernieuwd! De site vertoont nog steeds sinds de start in 1999 een stijgende lijn in het aantal bezoekers. Per maand buiten het seizoen zijn er 60.000 - 70.000 pageviews te noteren en in het seizoen 70.000 - 100.000 pageviews per maand. Dit succes vertaalt zich in aantrekkelijke sponsoren en acties en een totaal nieuwe website sinds begin dit jaar.

Sinds begin dit jaar is Autocross.nl niet alleen de meest bekende website op het gebied van autocross.nl maar ook jouw eigen @autocross.nl e-mailadres. Deze optie is beschikbaar voor particulieren, clubs, teams & bedrijven. Verder is er een subdomein mogelijkheid en is er een bedrijvengids toegevoegd. Een laagdrempelige manier om je bedrijf op de zeer goed bezochte site onder de aandacht te brengen zonder hoge advertentiekosten. Vanzelfsprekend is de zeer uitgebreide fotodatabase en zowel het archief als het actuele nieuws ruim vertegenwoordigd. Ook is er een advertentieruimte voor particulieren, de zogenaamde "Crossertjes". Het plaatsen van advertenties is gratis.

De komende maanden worden bijzondere en innovatieve zaken toegevoegd aan de site en wordt de nieuwe huisstijl breder doorontwikkeld. Op de Autosportbeurs in Autotron Rosmalen op 21 & 22 maart is Autocross.nl aanwezig met een grote stand.

Autocross.nl is al sinds 1999 dé autocrosswebsite van Nederland en zal dit tot in lengte der dagen blijven. Autocross.nl.

Trefwoorden: Kart, Karten, Karting, Knaf, Ramo, Remola, Rolbeugel, Rolbeugels, Rolkooi, Rolkooien, Rts,

Contact Nationale Wellness Kadobon B.V.

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share