De 10 beste sauna's van 2008 in Nederland zijn bekend!

De 10 beste sauna's van 2008 in Nederland zijn bekend! van Nationale Wellness Kadobon B.V.

Door: Nationale Wellness Kadobon B.V.  03-01-2009
Trefwoorden: Beauty, Afvallen, Wellness

Geachte redactie,

Op 13 januari 2008 ging de website van SaunaChecken.nl live. Met nog een paar dagen te gaan staat de teller op ongeveer 3 miljoen pageviews en 280.000 unieke bezoekers, niet slecht! De bezoekers van de website kunnen naast gratis artikelen aanvragen en heel veel achtergrondinformatie raadplegen, hun mening geven over de door hen bezochte saunabedrijven.

Criteria opname database SaunaChecken.nl: Gemengde recreatie, naaktrecreatie en publiek openbaar zonder specifieke doelgroep. Bedrijven welke enkel privé af te huren zijn staan niet in de database. Evenmin vindt u er bedrijven terug welke bijvoorbeeld doelgroep georiënteerd zijn op homofiele bezoekers. Naaktrecreatie dient het uitgangspunt te zijn, een badkledingdag is geen reden voor uitsluiting van opname in de database tenzij dit meer dan 50% van de openingstijden beslaat. Evenzo geldt dit voor damesdagen. Wanneer de damesdagen gelden voor meer dan 50% van de openingstijden is het bedrijf niet opgenomen in de database. Dit betekent dat er 130 bedrijven zijn opgenomen in de database.

Achter de schermen: SaunaChecken.nl een veilig systeem om meningen te geven omdat er onder andere door middel van een IP check slechts 1 keer per kalendermaand per IP adres op een bedrijf gestemd kan worden. Daarnaast zijn er controles ingebouwd op basis van de geldigheid van het e-mailadres en worden bedrijven aangesproken op afwijkend stemgedrag. In het uiterste geval wordt de stemmogelijkheid geblokkeerd. Tot slot zorgen intensieve handmatige controles voor de puntjes op de i die moeten zorgen voor een zo realistisch mogelijke weergave van de meningen van bezoekers van sauna's. Het is tenslotte aanzienlijk minder relevant wat bedrijven van zichzelf vinden.


De 10 beste sauna's van Nederland volgens de gasten:

1. Sauna Cantarel
2. Thermen & Beauty De Leeuwerikhoeve
3. Saunacentrum Groenoord
4. Sauna & Bodycare Apeldoorn
5. Sauna Het Friese Woud
6. Sauna Ridderrode
7. Sauna Finlandia Ven Zelderheide
8. Thermen Holiday Zuidwolde
9. Thermen Ridderkerk
10. Thermen & Beauty Swaenenburgh

Meer informatie: Achtergrondinformatie met betrekking tot SaunaChecken.nl kunt u verkrijgen via Marijke Pijlman per e-mail (klik hier) of telefonisch via 06-46288683. Klik hier voor de homepage van SaunaChecken.nl en hier voor de algemene Top 10 per maand van 2008 almede de Top 10 van 2008.

Met vriendelijke groet,
Pijlman & Van Osch - SaunaChecken.nl

Trefwoorden: Afvallen, Beauty, Jaaroverzicht, Sauna, Thermae, Wellness

Contact Nationale Wellness Kadobon B.V.

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share