Lancering Nationale Wellness Kadobon succesvol

Lancering Nationale Wellness Kadobon succesvol van Nationale Wellness Kadobon B.V.

Door: Nationale Wellness Kadobon B.V.  02-12-2008
Trefwoorden: Massage, Webwinkel, Pedicure

Op 1 oktober jl. werd de Nationale Wellness Kadobon gelanceerd met als doelstelling aan het einde van dit jaar 10 acceptanten te hebben. Nu, net 2 maanden na de lancering zijn er reeds 11 acceptanten en maakte Spits! melding van de Nationale Wellness Kadobon als kadotip voor de komende feestdagen. Waarom? Simpel! Het is een Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen product, je hoeft niet met de bus, benenwagen, fiets of auto naar de stad, staat dus niet in de file en in de regen of in de rij voor de kassa. Je besteld de bon online 24 uur per dag 7 dagen per week. Is dat nou zo bijzonder? Ja! De bon betaal je gelijk online en ontvang je binnen enkele minuten na je betaling in je e-mailbox. Printen hoeft niet, mag wel en nee, wij hebben geen arrangementen of belevenisssen, jij kiest! Meerdere acceptanten? Dat mag! yoga en sauna? Of liever een massage en reikiconsult? Het is jouw bon om te geven of te krijgen en dus jouw keuze.

Acceptant worden is eenvoudig en gratis. Alleen een commissie van slechts 8% is van toepassing op ingenomen bedragen. Nooit meer valse bonnen want het valideren gaat ook online. Geen extra administratie want uitbetaling en creditfactuur zijn maandelijks en automatisch. De wellnessbranche is zeer dynamisch en geen "9-5" branche en dus bieden wij een 24-uurs telefonische helpdesk naast natuurlijk een e-mailadres.

Vakpers zoals Kosmetiek, De Schoonheidsspecialiste, Total Wellness, Sauna & Spa en vele anderen maakten reeds melding of maken dit de komende maand voor de Nationale Wellness Kadobon. Door het unieke concept met nationale marketing is het laagdrempelig en dus haalbaar voor alle ondernemers, ook de kleine en zelf de eenmanszaak.

Pijlman & Van Osch is de eigenaar van het in de Benelux geregistreerde merk (logo en naam) en is als mediapartner verbonden aan New Wellness 2009 (14 en 15 maart in de RAI Amsterdam). Vanzelfsprekend is ook de Nationale Wellness Kadobon daar aanwezig met een grote stand waar de bonnen live gekocht kunnen worden. Een inpakservice is beschikbaar, acceptant worden kan ter plekke en iedereen die een bon aanschaft krijgt een aantrekkelijk kado als extra service.

Trefwoorden: Cadeau, Cadeaubon, Cadeaukaart, Cadeautjes, Ethirische Olie, Kado, Kadobon, Kadokaart, Kerst, Kertmis, Koopzondag, Manicure, Massage, Pedicure, Reiki, Sauna, Schoonheidspecialist, Shopping, Sinterklaas, Webwinkel, Wellness, Welness, Yoga,

Contact Nationale Wellness Kadobon B.V.

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share