New Wellness, Wellness projecten, Last minute kerstkado, Sp!ts & MVO

New Wellness, Wellness projecten, Last minute kerstkado, Sp!ts & MVO van Nationale Wellness Kadobon B.V.

Door: Nationale Wellness Kadobon B.V.  15-12-2008
Trefwoorden: Nieuws, Duurzaam, Beauty

Geachte redactie,

Met gepast trots sturen wij u een kort persbericht zonder link om de laatste ontwikkelingen aan u kenbaar te maken. Pijlman & Van Osch is de naam achter onder andere SaunaChecken.nl en de Nationale Wellness Kadobon maar is met name op de B2B markt actief en daarmee relatief “onzichtbaar” voor het grote publiek.

• Pijlman & Van Osch is samen met onder andere Santé, het Huidfonds en de Telegraaf trotse mediapartner van New Wellness (New Beauty) in de RAI Amsterdam op 14 & 15 maart 2009. Inhoudelijk betekent dit een samenwerking op mediavlak, toegangskaarten met korting via SaunaChecken.nl, de levering van domeinnamen, het gebruik van WellnessWoordenboek.nl op de beurs en nog heel erg veel meer. Houd de officiële communicaties van diverse kanalen in de gaten van hét wellness evenement van 2009. Bedrijf of consument: u mag dit niet missen!


• De Nationale Wellness Kadobon is een waanzinnig succes. Het bedrijfsplan voor 2008 is na de start op 1 oktober jl. ruimschoots gehaald en dus bijgesteld. U wilt nog een last minute kerstgeschenk of een onderdeel van uw kerstpakket? Neem contact op! Levering kan binnen 24 uur, inpakservice mogelijk etc.;


• De Nationale Wellness Kadobon is de afgelopen maanden in allerlei soorten pers verschenen. Vakbladen zoals De Schoonheidsspecialist (ANBOS) en BeautyXpert, maar ook in Total Wellness en afgelopen week als kadotip in Sp!ts. Meer informatie via onderstaande gegevens. Wij leveren met plezier inhoudelijke informatie aan evenals bijvoorbeeld een hoge resolutie logo;


• Sinds 2 maanden is Pijlman & Van Osch door haar combinatie van werken met internet, dienstverlening en een normaal niet heel duurzame branche (wellness) de trotse partner van MVO: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit partnerschap (slechts 500 bedrijven in Nederland zijn MVO partner) is bijzonder in de wellnessbranche maar ook voor ons persoonlijk. De Nationale Wellness Kadobon bestel, ontvang en betaal je online maar ook de administratie gebeurt zonder rompslomp veilig bijna geheel online. Duurzaam zonder “profit” verlies en “people” omdat het individueel is, geen belevenis of arrangement, totale keuzevrijheid!


• Op SaunaChecken.nl wordt naast algemene en gecontroleerde media informatie een bijzondere Top 10 bijgehouden door de bezoekers van de website en voor u als redactie, freelance tekstschrijver of anderszins bij de media betrokken partij een zeer interessante database met wetenschappelijke informatie aangeboden. Ook gratis en zonder addertjes is het up to date overzicht van alle sauna- en wellnessprojecten in Nederland welke bij ons bekend zijn. Natuurlijk voorzien van bronnen, artikelen etc..

Wilt u meer weten bel, mail of schrijf met gebruikmaking van onderstaande gegevens. Wellness is een 24-uurs branche, wij werken geen 24-uur maar kennen ook geen eindejaarsluiting.

Met vriendelijke groet,

Marijke Pijlman namens Pijlman & Van Osch

Achterste Havervelden 18
4822 AM Breda
+31 (0) 6 46288683

Kamer van Koophandel 20136162.
[email protected]

Trefwoorden: Beauty, Cadeau, Cadeaubon, Duurzaam, Kadobon, Maatschappelijk, Nieuws, Ondernemen, Sauna, Verantwoord, Wellness, Wellnesscentrum, Wellnessproject, Welness,

Contact Nationale Wellness Kadobon B.V.

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share