Samenwerking Evenementenhal Hardenberg en Pijlman & Van Osch

Samenwerking Evenementenhal Hardenberg en Pijlman & Van Osch van Nationale Wellness Kadobon B.V.

Door: Nationale Wellness Kadobon B.V.  29-05-2009
Trefwoorden: Gezondheid, Beauty, Fitness


Persbericht
Samenwerking Evenementenhal Hardenberg en Pijlman & Van Osch
Beauty, Body & Health en de Nationale Wellness Kadobon

Voorbereidingen publieksbeurs
Evenementenhal Hardenberg is op dit moment druk bezig met de voorbereidingen van de eerste editie van Beauty, Body & Health. Deze publieksbeurs richt zich op consumenten uit Noord-Oost Nederland die geïnteresseerd zijn in zowel innerlijke als uiterlijke verzorging.

Beauty, Body & Health
Bezoekers kunnen tijdens de beurs verdeeld over 3 hallen (6700 m2) kennis maken met producten en diensten maar natuurlijk ook producten aanschaffen, deskundig advies inwinnen en allerlei nieuwe ideeën opdoen op het gebied van Beauty, Body & Health. De beurs vindt plaats van vrijdag 2 oktober tot en met zondag 4 oktober Evenementenhal Hardenberg. De toegangsprijs bedraagt €7,50 en voor kinderen van 6 t/m 11 jaar alsmede 65+ slechts €4,00. Kinderen tot 6 jaar hebben gratis toegang en ook het parkeren is gratis.

Pijlman & Van Osch
Pijlman & Van Osch is één van de belangrijkste spelers op het gebied van innovatieve Business-2-Business en Business-2-Consumer oplossingen in de wellnessbranche. Het Bredase bedrijf bestaat sinds december 2007 en is bij de consumenten vooral bekend van initiatieven als SaunaChecken.nl en de Nationale Wellness Kadobon. De kadobon is innovatief omdat de bestellen en ontvangen volledige online geschiedt, omdat er een MVO partnerschap is en omdat er voor ondernemers alleen kosten zijn wanneer de bon besteed wordt. SaunaChecken.nl dankt haar succes aan de combinatie van objectieve informatie op zowel het punt van nieuws als medische (achtergrond) informatie in combinatie met het interactieve mening geven over de Nederlandse sauna’s alsmede een uitgebreide database interviews, columnisten, verslagen van Mystery Guests en aantrekkelijk acties.

Samenwerking
Dat beide partijen elkaar in een vroeg stadium van de organisatie van Beauty, Body en Health gezien bovenstaande zouden ontmoeten, sprak voor zich. Een samenwerking leek een feit nog voordat de details waren uitgewerkt. Nu de puntjes op de i staan en de handtekeningen zijn gezet, kondigen beide partijen met trots deze bijzondere samenwerking aan. Pijlman & Van Osch zal met haar handelsnamen op de beurs aanwezig zijn met een eilandstand waarbij interactiviteit een belangrijke rol zal spelen. Daarnaast hopen beide partijen door middel van het uitgebreide wellnessnetwerk van Pijlman & Van Osch een nog completer aanbod aan exposanten te realiseren. Aantrekkelijke acties via de handelsnamen van Pijlman & Van Osch, interviews, fotoreportages tijdens en na de beurs alsmede andere uitingen zowel online als offline media versterken de samenwerking, in zowel de voorbereidingen van de beurs als tijdens de beurs zelf. Hopelijk tot ziens op 2, 3 en/of 4 oktober in Hardenberg!

Trefwoorden: Beauty, Body, Evenementenhal, Fitness, Gezondheid, Health, Kadobon, Kuren, Kuuroord, Nationale, Sauna, Spa, Stand, Wellness, Welnes, Welness

Contact Nationale Wellness Kadobon B.V.

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share