Valentijnsdag? Nationale Wellness Kadobon!

Valentijnsdag? Nationale Wellness Kadobon! van Nationale Wellness Kadobon B.V.

Door: Nationale Wellness Kadobon B.V.  08-02-2009
Trefwoorden: Massage, Persoonlijk, Kado

Snel, makkelijk en toch persoonlijk nog een Valentijnskado regelen? Maatschappelijk verantwoord en niet de deur uit? Online bestellen, betalen en ontvangen? De Nationale Wellness Kadobon natuurlijk!

Speciaal voor Valentijn is het mogelijk om op verzoek de bon door onze klantenservice naar de door jou gewenste ontvanger te laten sturen inclusief een korte boodschap. Het versturen gebeurd op 14 februari mits je verzoek en bon uiterlijk die dag om 14:00 uur ontvangen zijn. Jij blijft anoniem en de ontvanger kan zichzelf heerlijk laten verwennen bij de masseur of schoonheidsspecialiste of een dagje ontspannen in de sauna. Wil je de bon in één keer versturen aan de ontvanger dan kan dat door het e-mailadres van de ontvanger te veranderen. Niet jouw adres maar het adres van jouw Valentijn vul je dan in - je ontvangt dan echter zelf geen kopie van de bon of verzendbevestiging. Het nummer van de bon staat wel op je bankafschrift omdat je online per IDeal betaald.

Fijne Valentijn!

Trefwoorden: Exclusief, Kado, Kadobon, Liefde, Massage, Online, Persoonlijk, Sauna, Schoonheidsspecialiste, Valentijn, Valentijndag, Valentijns, Valentijnsdag, Vergeten, Verwennen, Wellness, Welness,

Contact Nationale Wellness Kadobon B.V.

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share