New World Music viert haar 30-jarig jubileum

New World Music viert haar 30-jarig jubileum van Newworldmusic.nl

Door: Newworldmusic.nl  05-10-2011
Trefwoorden: Massage, Ontspanning, Muziek

 

Het Britse platenlabel New World Music voorziet de wereld al 30 jaar van de beste New Age muziek. De afgelopen jaren zijn de de muziekgenres flink uitgebreid en is het label een gevestigde naam geworden in de wereld van ontspanningsmuziek. Speciaal voor het 30-jarige jubileum is een unieke cd uitgebracht en zal Newworldmusic.nl hier extra aandacht aan besteden.

New World Music is een van de oudste New Age platenlabels. Het label verzorgt uitgaven van bekende New Age artiesten zoals Terry Oldfield, Phil Thornton, Medwyn Goodall, Fridrik Karlsson en Llewellyn. Met meer dan 20 verschillende ontspanningsgenres biedt Newworldmusic.nl een van de meest uitgebreide online collecties muziek en films. Populaire genres zijn onder andere muziek met natuurgeluiden, wereldmuziek, muziek voor alternatieve therapieën en muziek voor dieren.

Celebrating 30 years of New World Music

Om het 30-jarige jubileum te vieren is ‘Celebrating 30 years of New World Music’ uitgebracht: een unieke cd die terugblikt op de beste muzieknummers van de afgelopen 10 jaar. De 16 tracks op de cd zijn van bekende en nieuwe New Age artiesten van het afgelopen decennium.

Newworldmusic.nl biedt 30% korting

Het jubileum wordt bij de Nederlandse webwinkel gevierd met extra voordeel. De online shop heeft gedurende 30 dagen, de 30 populairste cd’s en dvd’s afgeprijsd met maar liefst 30% korting. Tevens is er een actie waarbij men kans maakt op een gratis jubileum cd. Meer informatie over de actie is te vinden op .

Over Newworldmusic.nl

Promese beheert de New World Music webwinkel en verzorgt tevens het gehele traject van betaling tot aan orderafhandeling en service. Door de koppeling tussen Promese en de webwinkel worden bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur zijn geplaatst dezelfde dag voor verzending aangeboden.

Trefwoorden: Cd, Healing, Massage, Meditatie, Muziek, Ontspanning, Reiki, Relax, Spiritueel, Yoga