Ophelia van Start!

Ophelia van Start! van Ophelia

Door: Ophelia  17-02-2009
Trefwoorden: Administratie, Interim Management, Belasting

Wij bieden u graag oplossingen op financieel gebied; de werkzaamheden worden uitgevoerd door en/of onderleiding van een Register Accountant.  Wij zijn pas onlangs gestart met Ophelia, maar hebben wel al vele jaren ervaring in de accountancy en ook ervaring als interim manager opgedaan.  Wij bieden u de volgende diensten:

Part-time controlling
Grip op de (financiële) koers van uw onderneming is voor elke ondernemer van belang. Voor grote ondernemingen is dit vaak niet zo'n probleem; zij hebben de mogelijkheid een controller of financieel manager in dienst te nemen. Voor u als MKB-ondernemingen is dit een ander verhaal. Heeft u behoefte aan 'een financieel geweten', iemand die u onderneming financieel op koers houdt en sparringspartner is bij investeringsbeslissingen of het afsluiten van belangrijke contracten? Iemand die meedenkt over (de financiële kant van) uw strategie? Iemand die zorgt dat uw administratie op orde is, zorgt voor tussentijdse cijfers en zorgt dat de jaarrekening (tijdig) is opgesteld en fiscale en financiële risico's beheerst worden?
Dan is een parttime controller iets voor u.

StartersserviceBent u van plan een eigen onderneming te starten of bent u net gestart? Wij helpen u graag op weg met onze Startersservice. Hulp bij het opstellen van uw ondernemersplan, (opzetten van)uw boekhouding, opstellen van uw belastingaangifte en alle andere financiële vraagstukken waar u tegen aanloopt.
Natuurlijk mag het voor u als starter niet te veel kosten, daarom hanteren wij een speciaal starterstarief.

Interimmanagement
Heeft u tijdelijk een controller, financieel manager of andere finance professional nodig? Ook daarvoor kunt u bij Ophelia terecht. Wij bieden interimoplossingen op financieel gebied in functies als financieel manager, controller, riks manager, auditor en andere financiële functies. Ons expertise gebied ligt ondermeer op het gebied van internal control (SOX, SAS70), risk management en externe verslaggeving (IFRS, Dutch GAAP). Wij hebben ruime ervaringen in een groot aantal branches waaronder verzekeraars, pensioenfondsen, productieondernemingen en IT-dienstverlening.
Ook kunnen wij ondersteunen bij het opstellen van uw jaarrekening, publicatiestukken en voorbereiding van de accountantscontrole.

Trefwoorden: Accountant, Administratie, Advisering, Adviseur, Belasting, Controller, Financieel Manager, Ifrs, Interim Management, Risk Management, Sas70, Sox, Starter

Contact Ophelia

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share