Postzegel- en Munthandel Europost Breda

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ginnekenweg 360 , 4835 NM Breda, Noord-Brabant

E-mail

Over Postzegel- en Munthandel Europost Breda

Europost is sinds 1986 professioneel actief op gebied van postzegels & munten. Als lid van de NVPH, de vakvereniging van de postzegelhandel, staan wij garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Vanaf 2009 zijn wij gevestigd in hartje Ginneken één van de mooiste wijken van Breda op een steenworp afstand van het centrum en makkelijk bereikbaar voor cliënten van buiten de stad. Sinds september 2015 in onze nieuwe winkel op de Ginnekenweg 360! Europost heeft een wisselende voorraad munten. Wij bieden aan wat we kunnen aankopen, streven er niet na om alles op voorraad te houden maar doordat wij wekelijks erg veel aanbod hebben kunt u vaak aparte munten vinden die u elders niet vindt! Daarnaast hebben wij een grote voorraad numismatische accessoires van de bekende merken voor het opbergen van uw muntenverzameling. Catalogi voor munten horen daar natuurlijk ook bij. Daarnaast hebben wij een uitgebreide voorraad postzegels van Nederland en (voormalige Koloniën) ; een sterk wisselende voorraad verzamelingen en partijen van zowel landen als motieven voor iedere beurs! U vindt bij Europost een uitgebreide voorraad van de bekende merken DAVO en Importa. Uiteraard ontbreken de postzegelcatalogi ook niet. Catalogi van Michel en Yvert zijn standaard voorradig evenals vele speciale catalogi. Neem ook een kijkje in onze web shop www.europost.nl Europost mag zich de actiefste inkoper in de branche in de regio noemen. Op vrijwel iedere verzameling munten, postzegels, ansichtkaarten maar ook gouden penningen of sierraden doen wij een marktconform bod. Overtuig uzelf en kom een keer langs. Wij geven vaak een betere prijs dan elders! Maar waardoor kunnen wij een hogere prijs betalen? Wij werken met een kleine en wisselende voorraad en nemen genoegen met een kleine marge. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wie wat zoekt. Onze internationale klantenkring is in de afgelopen 25 jaar alleen maar groter geworden en daarom kunnen wij vrijwel ieder aanbod honoreren.

Kaart

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

13-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hobby Shops

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Postzegel- en Munthandel Europost Breda in Ginnekenweg 360, Breda Noord-Brabant 4835 NM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Breda Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Breda Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Breda Noord-Brabant, 4835 NM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3681026]