Praktijk Moos

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oranjesingel 11 , 4811 CM Breda, Noord-Brabant

E-mail

Over Praktijk Moos

Praktijk MOOS in Breda en omgeving
Praktijk voor Mediation en Ondersteuning bij Scheiding

Praktijk MOOS, gevestigd in Breda, begeleidt kinderen en hun ouders bij de moeilijkheden die zij kunnen ervaren in de periode voor, tijdens of na de scheiding.
De impact die een scheiding op kinderen en ouders heeft houdt niet op bij een getekend ouderschapsplan. Vaak begint juist dan de uitdaging om het gedeeld ouderschap vorm te geven. Loop je als ouder of als kind van gescheiden ouders aan tegen vragen of moeilijkheden? Dan kan mediation of individuele ondersteuning hierin iets voor jou zijn.

Soms verloopt een scheiding zelfs zeer moeizaam, het lukt ouders dan niet meer met elkaar te communiceren over de kinderen. In een dergelijke situatie dreigen de belangen van de kinderen uit het oog te raken. Dit wordt ook wel een vechtscheiding genoemd. Denkt u dat uw gezin en een dergelijke situatie verkeert, neem dan contact op.
Praktijk MOOS is gespecialiseerd in het opnieuw op gang brengen van communicatie wanneer deze vastgelopen lijkt.

De praktijk is zowel overdag als in de avonduren geopend, zodat ook buiten school- en werktijden de mogelijkheid bestaat een afspraak te maken. Gesprekken met kinderen en ondersteuningsgesprekken met ouders kunnen, wanneer gewenst, in de thuissituatie plaatsvinden.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/praktijkmoos/

Categorieën: Legal Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Praktijk Moos in Oranjesingel 11, Breda Noord-Brabant 4811 CM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Breda Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Breda Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Breda Noord-Brabant, 4811 CM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826356]