CD / DVD productie

CD / DVD productie van Promese

Door: Promese  06-02-2012
Trefwoorden: Dvd, Productie, Cd

Promese produceert cd’s en dvd’s, tevens bedrukken we cd-r’s en dvd-r’s. Hierbij zijn doorlooptijden van 48 uur geen uitzondering. Tevens kunnen we informatiedragers als Blu-ray en USB voor u verzorgen. Met een weekcapaciteit van 1.000.000 discs zijn wij de grootste producent in de Benelux. Meer dan 20 jaar ervaring als mediaproducent zorgen voor efficiency en kwaliteit.

Voor grote of kleine oplages is Promese uw aangewezen leverancier.

Verpakken en shippen
Promese werkt met een groot aantal geautomatiseerde verpakkingslijnen, zodat we snel en effectief uw producten kunnen verpakken. Hierbij bieden wij een breed scala aan verpakkingsmogelijkheden zoals onder andere jewel case, dvd-box en digipacks. Wij denken daarin creatief met u mee en zoeken altijd naar de beste oplossing.

Promese is gespecialiseerd in het samenstellen van bijzondere verpakkingen en ingewikkelde configuraties. Ons doel is: kosteneffectieve, pragmatische en efficiënte oplossingen zoeken. Promese kan uw producten wereldwijd verzenden. Opslag, distributie en wereldwijde B2B / B2C verzendingen behoren tot de mogelijkheden.

I Need Speed
Het kan iedereen overkomen. Een master die niet op tijd klaar is, problemen met de software of het ontbreken van het juiste artwork. En dat terwijl uw product overmorgen al in de schappen moet liggen, of uitgedeeld moet worden aan de bezoekers van uw stand. Promese biedt u de oplossing met I Need Speed.  

Met onze extreem snelle service, I Need Speed, zijn wij in staat om binnen 48 uur uw finished product af te leveren op de gewenste plek. Dit indien drukwerk voorradig is. Als drukwerk nog besteld moet worden, bieden we deze service binnen 72 uur aan.

Wij beschikken over de modernste machines en een team dat 24 uur per dag in staat is om deze machines te bedienen. Wij zorgen ervoor dat uw product op de juiste plek terechtkomt. In het midden van Parijs, op een beurs in Keulen of in de haven van Rotterdam: wij lossen uw probleem op!  

Cd & dvd productie
Promese verzorgt het complete productieproces: van pre-productie, glassmastering, replicatie/fabricage, bedrukking tot en met standaard- of speciale verpakkingen. Daarnaast verrichten we een groot aantal dtp-activiteiten voor het ontwikkelen van het disclabel en verzorgen we drukwerk.

Promese produceert zowel audio- als data- cd’s en video- als data-dvd's, die kunnen worden voorzien van kopieerbeveiliging. Voor bedrukking bieden we de keuze uit zowel zeefdruk als offset bedrukking aan.  

Heeft u technische vragen over het disclabel of het aanleveren van data? Neem dan gerust contact op met onze afdeling customer service of download onze specificaties.

Trefwoorden: Cd, Dvd, Fabriek, Productie

Andere producten en diensten van Promese

06-02-2012

Fashion Logistics

 Promese is een sterk IT-gedreven logisitiek dienstverlener, die zich o.a. richt op bedrijven binnen de fashion markt.


Fulfillment van Promese thumbnail
05-10-2011

Fulfillment

Promese verwerkt snel en efficiënt uw orders.