Fashion Logistics

Door: Promese  06-02-2012
Trefwoorden: Logistieke Diensten, Fashion logistics

Promese is een sterk IT-gedreven logisitiek dienstverlener, die zich o.a. richt op bedrijven binnen de fashion markt. Promese biedt meerdere modules van diensten aan, om zodoende haar relaties volledig te kunnen ontzorgen. Promese is gericht op het realiseren van kostenreducties voor haar klanten en op het versterken van de concurrentiepositie van haar klanten. Als de klanten van Promese het goed doen, doet Promese het ook goed.

Promese denkt met u mee
Vandaag de dag zijn er veel fashion georiënteerde bedrijven op zoek naar flexibilisering en tegelijkertijd verlaging van hun "vaste" kosten. Wij zoeken samen met u naar de antwoorden op uw vragen en de benodigde marktbehoeften. Met meer dan 30 jaar ervaring in de logistiek naar retail, is Promese een sterke partij in het optimaliseren van inbound, warehousing en outbound van fashion artikelen. Lang hoeft Promese daarom nooit te zoeken om met een zakelijke creativiteit te komen tot vernieuwende oplossingen.

Naast bovenstaande kerncompetenties kan Promese ook de e-commerce keten van haar klanten organiseren. Promese heeft een zeer ervaren en deskundig team in huis, met alle benodigde knowhow en visie, om van uw webshop een (wellicht tweede) succesvol verkoopkanaal te maken. Inmiddels worden er al veel webshops, met de daarbij behorende webshoplogistiek, door Promese verzorgd. Promese kan ook hier het volledige e-commerce pakket bieden, alswel alleen de webshoplogistiek uitvoeren.

Of het nu om de business to business logistiek gaat of om de business to consumer logistiek, Promese kan ook de daarbij behorende financiële dienstverlening op zich nemen. Te weten, facturatie, debiteurenbeheer en verzekering van het kredietrisico.

Centraal gelegen en modern warehouse
Promese beschikt over een modern distributiecentrum binnen een warehouse van ruim 20.000m2 te Breda. Dit distributiecentrum bevindt zich op een beveiligd industriepark met elektronische toegangscontrole, camerabeveiliging, moderne alarm- en sprinklerinstallatie. Vanuit ons logistieke centrum bedienen wij dagelijks meer dan 5000 retailers binnen de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

Trefwoorden: Fashion logistics, Logistieke Diensten,

Andere producten en diensten van Promese

CD / DVD productie van Promese thumbnail
06-02-2012

CD / DVD productie

 Promese produceert cd’s en dvd’s, tevens bedrukken we cd-r’s en dvd-r’s.


Fulfillment van Promese thumbnail
05-10-2011

Fulfillment

Promese verwerkt snel en efficiënt uw orders.