Samenwerking Miss Green

Samenwerking Miss Green van Promese

Door: Promese  06-02-2012
Trefwoorden: Fulfillment

 Vanaf haar oprichting verzendt het kledinglabel Miss Green alle orders met een handgeschreven kaartje naar haar klanten. Sinds de overgang in mei 2011 naar de fulfillment partij Promese worden deze kaartjes digitaal geprint. Dankzij een speciale Magento extensie kan er binnen het eigen systeem voor iedere klant afzonderlijk een tekst worden ingegeven zodat iedere bestelling een persoonlijke touch behoudt.

Het eerste contact tussen Miss Green en Promese werd een jaar geleden gelegd tijdens een Flavourites Seminar dat in het teken stond van balans tussen werk en privé voor webshop eigenaren. Na een forse groei in 2010 gaf Miss Green te kennen haar website te willen vernieuwen en was zij tevens op zoek naar een partij aan wie zij haar orders kon toevertrouwen.

Eind 2010 is de vernieuwde shop van Miss Green gelanceerd op het Magento platform, daarmee werd het project concreet. In opdracht van Promese werd er een Magento extensie gebouwd waarmee de nieuwe webwinkel relatief eenvoudig aan de Warehouse van Promese kon worden gekoppeld. Afgelopen mei kon - na een uitvoerige testfase - de eerste online order van Miss Green succesvol vanuit Breda worden verstuurd. Inmiddels wordt de gehele verzending van Miss Green naar grote tevredenheid door Promese verzorgd.

Voor Miss Green zijn service en kwaliteit twee belangrijke pijlers. Vanaf de oprichting wordt er daarom veel aandacht besteedt aan de verzending. Miss Green gaf vanaf het eerste contact aan dit ook van een eventuele fulfillment partner te verwachten en heeft deze in Promese gevonden.

Trefwoorden: Fulfillment